Bram van Doorn, Ton Heerts, FNV, taxichauffeur van het jaar, taxi

Prijs-uitreiking van FNV’s ‘Taxichauffeur van het Jaar 2013’

VIDEO – Bram van Doorn is door FNV Taxi verkozen tot taxichauffeur van het jaar 2013. Hij kreeg de prijs uitgereikt op 30 november door Ton Heerts op de start van de FNV-campagne ‘Koopkracht en echte Banen’. Van Doorn is werkzaam bij Brookhuis Personenvervoer BV in Oldenzaal.

De taxichauffeur van het jaar wordt op meerdere vakbekwaamheden beoordeeld, zoals Rijvaardigheid, Veilig Vervoer, Klantvriendelijkheid, Stiptheid, Collegialiteit, Betrouwbaarheid, Betrokkenheid, Deskundigheid en Flexibiliteit.

Bekijk de video van de prijs-uitreiking:

Lees ook: Taxichauffeur van het jaar 2013′ werkt bij Brookhuis

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.