Willemsen de Koning, Personenvervoer, Arnhem, taxi

Vernieuwde Regiotaxi Utrecht van start met extra opties

De Regiotaxi Utrecht gaat per 1 februari vernieuwd verder. Klanten kunnen voortaan eenvoudig ritten boeken via de browser van een smartphone of tablet. En ze kunnen op vrijdag- en zaterdagavond tot half twee ’s nachts met Regiotaxi Utrecht naar huis. Ook is het mogelijk om af te rekenen via automatische incasso (voor Wmo-pashouders) of een prioriteitsrit te reserveren voor huwelijken, begrafenissen en religieuze bijeenkomsten. Ook nieuw: begeleiders van Wmo-pashouders reizen voortaan gratis of tegen het lagere tarief mee.  En de nieuwe regiotaxi’s rijden op groengas of met de schoonst denkbare dieselmotoren. 

Bestuur Regio Utrecht is namens de negen BRU-gemeenten opdrachtgever van Regiotaxi Utrecht. Na een wettelijke aanbestedingsprocedure zijn Transvision BV en Willemsen de Koning BV aangewezen als de nieuwe vervoerders met ingang van 1 februari 2014. Connexxion Taxi Services BV blijft de regiecentrale van Regiotaxi Utrecht verzorgen.

Klachtenmeldpunt

Nieuw is ook het onafhankelijke klachtenmeldpunt van Regiotaxi Utrecht. Het meldpunt opereert los van de vervoerders en de regiecentrale. Reizigers kunnen online bij het klachtenmeldpunt terecht, maar ook telefonisch en per post.

Sinds 23 januari 2014 is de vernieuwde website van Regiotaxi Utrecht al in de lucht. Online een rit reserveren heeft op de website een prominente plaats gekregen, al blijft telefonisch reserveren via de vertrouwde regiecentrale nog steeds mogelijk.

Milieu

Het nieuwe contract betekent ook minder kosten voor de gemeenten en minder belasting voor het milieu. De voertuigen van Regiotaxi Utrecht voldoen vanaf 1 februari aan de hoogste milieunorm voor dieselvoertuigen – Euro 6 –  of ze rijden op groen gas.

Alle pashouders van Regiotaxi Utrecht ontvangen een brief, met daarbij onder andere de nieuwe vervoerpas, de nieuwe brochure en het tarievenoverzicht van 2014. Voor meer informatie kunnen reizigers terecht op www.regiotaxiutrecht.nl of bellen naar de klantenservice van Regiotaxi Utrecht: 088 – 00 25 444.

Regiotaxi Utrecht

Regiotaxi Utrecht is openbaar vervoer van deur tot deur, of van en naar een opstapplaats of een halte van het openbaar vervoer. Regiotaxi Utrecht is toegankelijk voor iedereen die zelfstandig of met begeleiding kan reizen.

Lees ook: Transvision wint tóch perceel 1 van de Regiotaxi Utrecht

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Vernieuwde Regiotaxi Utrecht van start met extra opties | TaxiPro
Willemsen de Koning, Personenvervoer, Arnhem, taxi

Vernieuwde Regiotaxi Utrecht van start met extra opties

De Regiotaxi Utrecht gaat per 1 februari vernieuwd verder. Klanten kunnen voortaan eenvoudig ritten boeken via de browser van een smartphone of tablet. En ze kunnen op vrijdag- en zaterdagavond tot half twee ’s nachts met Regiotaxi Utrecht naar huis. Ook is het mogelijk om af te rekenen via automatische incasso (voor Wmo-pashouders) of een prioriteitsrit te reserveren voor huwelijken, begrafenissen en religieuze bijeenkomsten. Ook nieuw: begeleiders van Wmo-pashouders reizen voortaan gratis of tegen het lagere tarief mee.  En de nieuwe regiotaxi’s rijden op groengas of met de schoonst denkbare dieselmotoren. 

Bestuur Regio Utrecht is namens de negen BRU-gemeenten opdrachtgever van Regiotaxi Utrecht. Na een wettelijke aanbestedingsprocedure zijn Transvision BV en Willemsen de Koning BV aangewezen als de nieuwe vervoerders met ingang van 1 februari 2014. Connexxion Taxi Services BV blijft de regiecentrale van Regiotaxi Utrecht verzorgen.

Klachtenmeldpunt

Nieuw is ook het onafhankelijke klachtenmeldpunt van Regiotaxi Utrecht. Het meldpunt opereert los van de vervoerders en de regiecentrale. Reizigers kunnen online bij het klachtenmeldpunt terecht, maar ook telefonisch en per post.

Sinds 23 januari 2014 is de vernieuwde website van Regiotaxi Utrecht al in de lucht. Online een rit reserveren heeft op de website een prominente plaats gekregen, al blijft telefonisch reserveren via de vertrouwde regiecentrale nog steeds mogelijk.

Milieu

Het nieuwe contract betekent ook minder kosten voor de gemeenten en minder belasting voor het milieu. De voertuigen van Regiotaxi Utrecht voldoen vanaf 1 februari aan de hoogste milieunorm voor dieselvoertuigen – Euro 6 –  of ze rijden op groen gas.

Alle pashouders van Regiotaxi Utrecht ontvangen een brief, met daarbij onder andere de nieuwe vervoerpas, de nieuwe brochure en het tarievenoverzicht van 2014. Voor meer informatie kunnen reizigers terecht op www.regiotaxiutrecht.nl of bellen naar de klantenservice van Regiotaxi Utrecht: 088 – 00 25 444.

Regiotaxi Utrecht

Regiotaxi Utrecht is openbaar vervoer van deur tot deur, of van en naar een opstapplaats of een halte van het openbaar vervoer. Regiotaxi Utrecht is toegankelijk voor iedereen die zelfstandig of met begeleiding kan reizen.

Lees ook: Transvision wint tóch perceel 1 van de Regiotaxi Utrecht

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.