Leerlingenvervoer, taxi, taxibus

Taxi Wooning en DVG winnen aanbestedingen Lansingerland

De gemeente Lansingerland heeft het contract voor het wmo-vervoer definitief gegund aan Taxi Wooning. De aanbesteding voor het leerlingenvervoer is gewonnen door De Vier Gewesten (DVG), waarbij de franchisenemer Delftse Taxicentrale Deltax de uitvoering verzorgt. Dat heeft de gemeente bekendgemaakt.

De gemeente Lansingerland heeft het Wmo-vervoer en het aangepast vervoer (taxivervoer) van het leerlingenvervoer Europees aanbesteed. In de aanbestedingsprocedure is  het gunningscriterium ‘de economisch meest voordelige aanbieding’ gehanteerd. Alle offertes zijn beoordeeld op de combinatie van prijs en kwaliteit.

Wmo-vervoer

De opdracht voor het Wmo vervoer (Collectief vraagafhankelijk vervoer) is definitief gegund aan Taxi Wooning. Taxi Wooning is momenteel al een van de gecontracteerde vervoerders, maar verzorgt met ingang van 1 maart 2014 het volledige Wmo vervoer.

Cliënten behouden gewoon hun indicatie en worden hierover separaat geïnformeerd. De gemeente heeft een contract met Taxi Wooning tot 1 augustus 2016, met de mogelijkheid om het contract daarna twee keer een kalenderjaar te verlengen.

Leerlingenvervoer

De opdracht voor het leerlingenvervoer is definitief gegund aan De Vier Gewesten (DVG), waarbij de franchisenemer Delftse Taxicentrale Deltax de uitvoering verzorgt. Deltax start met het vervoeren van de leerlingen op maandag 24 februari 2014, voor de meeste leerlingen is dit direct na de voorjaarsvakantie.

De gemeente heeft een contract met DVG/Deltax tot het einde van schooljaar 2015-2016, met de mogelijkheid om het contract daarna twee keer een schooljaar te verlengen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxi Wooning en DVG winnen aanbestedingen Lansingerland | TaxiPro
Leerlingenvervoer, taxi, taxibus

Taxi Wooning en DVG winnen aanbestedingen Lansingerland

De gemeente Lansingerland heeft het contract voor het wmo-vervoer definitief gegund aan Taxi Wooning. De aanbesteding voor het leerlingenvervoer is gewonnen door De Vier Gewesten (DVG), waarbij de franchisenemer Delftse Taxicentrale Deltax de uitvoering verzorgt. Dat heeft de gemeente bekendgemaakt.

De gemeente Lansingerland heeft het Wmo-vervoer en het aangepast vervoer (taxivervoer) van het leerlingenvervoer Europees aanbesteed. In de aanbestedingsprocedure is  het gunningscriterium ‘de economisch meest voordelige aanbieding’ gehanteerd. Alle offertes zijn beoordeeld op de combinatie van prijs en kwaliteit.

Wmo-vervoer

De opdracht voor het Wmo vervoer (Collectief vraagafhankelijk vervoer) is definitief gegund aan Taxi Wooning. Taxi Wooning is momenteel al een van de gecontracteerde vervoerders, maar verzorgt met ingang van 1 maart 2014 het volledige Wmo vervoer.

Cliënten behouden gewoon hun indicatie en worden hierover separaat geïnformeerd. De gemeente heeft een contract met Taxi Wooning tot 1 augustus 2016, met de mogelijkheid om het contract daarna twee keer een kalenderjaar te verlengen.

Leerlingenvervoer

De opdracht voor het leerlingenvervoer is definitief gegund aan De Vier Gewesten (DVG), waarbij de franchisenemer Delftse Taxicentrale Deltax de uitvoering verzorgt. Deltax start met het vervoeren van de leerlingen op maandag 24 februari 2014, voor de meeste leerlingen is dit direct na de voorjaarsvakantie.

De gemeente heeft een contract met DVG/Deltax tot het einde van schooljaar 2015-2016, met de mogelijkheid om het contract daarna twee keer een schooljaar te verlengen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.