Connexxion, rolstoelbus, Tribus, Mercedes-Benz Sprinter, taxi

Connexxion wint leerlingenvervoer in Den Haag, Delft, Rijswijk en Arnhem

Personenvervoersbedrijf Connexxion heeft het leerlingenvervoer Den Haag, Delft, Rijswijk en Arnhem gewonnen. In Haaglanden betreft het voor een deel bestaand werk, maar het betekent tevens een forse uitbreiding van de werkzaamheden en dus de werkgelegenheid. Het totaal aantal leerlingen dat Connexxion vanaf het komend schooljaar in de drie Haagland-gemeenten dagelijks naar en van school gaat rijden stijgt van zo’n 800 nu naar 1275.

Voor deze aanbesteding is ingeschreven door een groot aantal partijen. Connexxion kwam daarbij in kwaliteit-prijsverhouding duidelijk als beste uit de bus. Het contract heeft een looptijd van drie jaar met de mogelijkheid dat het nog tweemaal met een jaar wordt verlengd.

Arnhem

Ook in Arnhem heeft Connexxion het leerlingenvervoer opnieuw gegund gekregen. Het gaat om werk dat al door Connexxion wordt gereden. Het betreft zo’n vijfhonderd leerlingen.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.