Bergerhof Taxi Tours, rolstoelbus

Bergerhof Taxi wint leerlingenvervoer regio Deurne

Bergerhof Taxi en Tours uit Mierlo is met ingang van het schooljaar 2014-2015 de nieuwe uitvoerder van het leerlingenvervoer voor de gemeenten Laarbeek, Gemert-Bakel en Deurne. Bergerhof is als winnaar van de wettelijk verplichte aanbesteding naar voren gekomen.

Het leerlingenvervoer moest opnieuw worden aanbesteed, omdat het contract met taxibedrijf Van Helvoort per 31 juli 2014 eindigt. Met Bergerhof Taxi en Tours B.V. is een contract gesloten voor 4 jaar, met een verlengmogelijkheid van nog eens 2 jaar.

Leerlingenvervoer

Voorafgaand aan het nieuwe schooljaar ontvangen gebruikers van het leerlingenvervoer schriftelijk alle noodzakelijke informatie (routes, ophaaltijden etc.) van Bergerhof en maken de chauffeurs persoonlijk kennis met ouders en leerlingen.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.