dvg, personenvervoer, taxibedrijf

Dalfsen wil contract regiotaxi met DVG/TCR verlengen

Het gemeentebestuur van Dalfsen is van plan het contract met DVG/TCR voor het Regiotaxivervoer te verlengen tot minimaal 1 januari 2017. In een collegeadvies wordt gesteld dat de regiotaxi Vechtdal ook de Wmo-voorziening voor de gemeenten Dalfsen, Hardenberg en Ommen moet blijven. 

Het verlengen van het contract geeft de gemeenten tijd en ruimte om te bepalen hoe het vervoer er in de toekomst uit moet komen te zien. Vanwege de verschuivingen in de zorg worden gemeenten voor veel zaken zelf verantwoordelijk. Dat betekent dat er ook nieuw vervoersbeleid gevormd moet worden.

Vervoerscontract

De combinatie DVG/TCR, bestaande uit franchiseorganisatie DVG en vervoerder TCR, voert sinds januari 2012 het regiotaxivervoer uit in de regio Vechtdal, in opdracht van de provincie en de drie gemeenten.

Het vervoerscontract loopt vier jaar, van 1 januari 2012 tot 1 januari 2016, en kan maximaal twee jaar worden verlengd tot uiterlijk 1 januari 2018, zo meldt de Stentor.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Dalfsen wil contract regiotaxi met DVG/TCR verlengen | TaxiPro
dvg, personenvervoer, taxibedrijf

Dalfsen wil contract regiotaxi met DVG/TCR verlengen

Het gemeentebestuur van Dalfsen is van plan het contract met DVG/TCR voor het Regiotaxivervoer te verlengen tot minimaal 1 januari 2017. In een collegeadvies wordt gesteld dat de regiotaxi Vechtdal ook de Wmo-voorziening voor de gemeenten Dalfsen, Hardenberg en Ommen moet blijven. 

Het verlengen van het contract geeft de gemeenten tijd en ruimte om te bepalen hoe het vervoer er in de toekomst uit moet komen te zien. Vanwege de verschuivingen in de zorg worden gemeenten voor veel zaken zelf verantwoordelijk. Dat betekent dat er ook nieuw vervoersbeleid gevormd moet worden.

Vervoerscontract

De combinatie DVG/TCR, bestaande uit franchiseorganisatie DVG en vervoerder TCR, voert sinds januari 2012 het regiotaxivervoer uit in de regio Vechtdal, in opdracht van de provincie en de drie gemeenten.

Het vervoerscontract loopt vier jaar, van 1 januari 2012 tot 1 januari 2016, en kan maximaal twee jaar worden verlengd tot uiterlijk 1 januari 2018, zo meldt de Stentor.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.