Leerlingenvervoer, Besseling, Bestax, taxi, taxibus, taxichauffeur

Leerlingenvervoer Noord-Veluwe naar WdK, Noot en CXX

De voorlopige gunning van het kleinschalig leerlingenvervoer voor de gemeenten in Noord-Veluwe is gewonnen door Willemsen de Koning (perceel 1), Noot Touringcar Ede (percelen 2,3,5,8,11) en Connexxion Taxi Services (percelen 4,6,7,9,10). Bij de meeste percelen heeft ‘prijs’ een belangrijke factor gespeeld, zo blijkt uit de gunning.

Het zwem- en gymvervoer per touringcar is gewonnen door Munckhof Taxi BV (Perceel 1,4), Smit Reizen BV Harderwijk (Perceel 2,3) en De Vier Gewesten (Perceel 5). Het gaat nog wel om een voorlopige gunning. Dat betekent dat eventuele verliezers nog bezwaar kunnen maken bij de rechter.

Opdracht

De opdracht behelst het met ingang van het schooljaar 2015/2016 vervoeren van leerlingen naar school, gym- en of zwemlocaties voor leerlingen woonachtig in de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nijkerk, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Zeewolde.

De opdracht betreft gym- en/of zwemvervoer voor zes gemeenten en leerlingenvervoer voor circa 1365 leerlingen voor alle deelnemende gemeenten. Na afloop van de reguliere looptijd van 2 schooljaren bestaat de mogelijkheid dat het contract met 2 maal een schooljaar wordt verlengd.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.