Connexxion, rolstoelbus, Tribus

Aanbesteding leerlingenvervoer Zoetermeer naar Connexxion

Connexxion heeft de aanbesteding voor het leerlingenvervoer in Zoetermeer gewonnen. Het gaat om ongeveer 150 leerlingen. Het contract gaat in op 1 augustus dit jaar en duurt tot medio 2019. Het gaat om een contract van zo’n 550.000 euro per jaar. Ook gaat Connexxion het vervoer doen voor de instelling Gemiva-SVG Groep.

Het leerlingenvervoer wordt verzorgd door de CTS-vestiging Den Haag. Er waren 5 inschrijvers: DVG icm Van den Heuvel, CTS, Taxi Wooning, Van der Wijst en Munckhof.

Prijs/kwaliteit

“De prijs/kwaliteit verhouding was 40/60”, licht Hendri Beltman van Connexxion toe. “Wij waren niet de goedkoopste inschrijver. Dus kwaliteit heeft de doorslag gegeven.”

Het vervoersbedrijf gaat ook het vervoer verzorgen voor de cliënten van de Gemiva-SVG Groep (lichamelijk, verstandelijk of meervoudig gehandicapten). De instelling heeft Connexxion gevraagd of zij in staat zijn om per 1 mei het vervoer over te nemen van hun cliënten in Leiden en omgeving.

Routes

Het gaat om 25 routes met, naar schatting, ongeveer evenveel chauffeurs. Dat vervoer wordt nu nog uitgevoerd door Th. Lubbe Reizen, een taxi- en touringcarbedrijf uit Zoeterwoude. Lubbe stopt met zijn taxi-activiteiten. “De ‘stekker’ gaat eruit bij onze taxi-afdeling”, bevestigt Kees Onderwater van Th. Lubbe Reizen. Het bedrijf richt zich voortaan alleen nog op het touringcar-vervoer.

“We hebben laten weten dat we de mogelijkheden bekijken en dat personeel van Lubbe bij ons kan solliciteren”, aldus Beltman. “Het gaat dus nadrukkelijk niet om een overname van Lubbe door CXX.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Aanbesteding leerlingenvervoer Zoetermeer naar Connexxion | TaxiPro
Connexxion, rolstoelbus, Tribus

Aanbesteding leerlingenvervoer Zoetermeer naar Connexxion

Connexxion heeft de aanbesteding voor het leerlingenvervoer in Zoetermeer gewonnen. Het gaat om ongeveer 150 leerlingen. Het contract gaat in op 1 augustus dit jaar en duurt tot medio 2019. Het gaat om een contract van zo’n 550.000 euro per jaar. Ook gaat Connexxion het vervoer doen voor de instelling Gemiva-SVG Groep.

Het leerlingenvervoer wordt verzorgd door de CTS-vestiging Den Haag. Er waren 5 inschrijvers: DVG icm Van den Heuvel, CTS, Taxi Wooning, Van der Wijst en Munckhof.

Prijs/kwaliteit

“De prijs/kwaliteit verhouding was 40/60”, licht Hendri Beltman van Connexxion toe. “Wij waren niet de goedkoopste inschrijver. Dus kwaliteit heeft de doorslag gegeven.”

Het vervoersbedrijf gaat ook het vervoer verzorgen voor de cliënten van de Gemiva-SVG Groep (lichamelijk, verstandelijk of meervoudig gehandicapten). De instelling heeft Connexxion gevraagd of zij in staat zijn om per 1 mei het vervoer over te nemen van hun cliënten in Leiden en omgeving.

Routes

Het gaat om 25 routes met, naar schatting, ongeveer evenveel chauffeurs. Dat vervoer wordt nu nog uitgevoerd door Th. Lubbe Reizen, een taxi- en touringcarbedrijf uit Zoeterwoude. Lubbe stopt met zijn taxi-activiteiten. “De ‘stekker’ gaat eruit bij onze taxi-afdeling”, bevestigt Kees Onderwater van Th. Lubbe Reizen. Het bedrijf richt zich voortaan alleen nog op het touringcar-vervoer.

“We hebben laten weten dat we de mogelijkheden bekijken en dat personeel van Lubbe bij ons kan solliciteren”, aldus Beltman. “Het gaat dus nadrukkelijk niet om een overname van Lubbe door CXX.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.