ETS Taxi, taxibus

Leerlingenvervoer Purmerend Waterland naar CXX en ETS

De aanbesteding Leerlingenvervoer Purmerend Waterland is gewonnen door Connexxion (2 percelen) en ETS (1 perceel).  Beide bedrijven behouden hiermee hun vervoer. Het totale pakket bestaat uit 300 leerlingen. Het gaat om Leerlingenvervoer voor de gemeenten: Beemster – Purmerend – Landsmeer – Waterland – en Zeevang.

Connexxion blijft de Noord- Routes richting Hoorn/Alkmaar en de Centraal- Routes binnen Purmerend voor zijn rekening nemen. ETS behoudt het leerlingenvervoer van bestemmingen ten zuiden van het Noordzeekanaal inclusief de gemeenten Amsterdam, Haarlemmermeer en Zaanstad.

Prijs/kwaliteit

“In deze aanbesteding is de verhouding prijs/kwaliteit 65%/35%. Het kwaliteitsdeel werd op de volgende punten beoordeeld: Communicatie – Sociaal Rendement en Duurzaamheid. Naast de kwaliteitsonderdelen speelde financieel economische draagkracht en het hebben van goede referenties een belangrijke rol”, vertelt Ferry Bosgra van ETS.

“Wij scoorden het hoogst op het onderdeel kwaliteit bij alledrie de percelen.Ondanks dat wij natuurlijk gehoopt hadden om meer percelen te winnen, zijn wij blij met het behouden van ons bestaande werk.”

De opdracht gaat in op 1 augustus 2015 en heeft een looptijd van 4 jaren en een verlengoptie van 2 jaren.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.