Munckhof winnaar van diverse leerlingenvervoeropdrachten

Munckhof heeft recent diverse nieuwe vervoersopdrachten gewonnen. Het betreft het leerlingenvervoer in de gemeenten Nijmegen, Cranendonck, Geldrop-Mierlo, Bloemendaal, Haarlemmerliede, Heemstede, Zandvoort en het gym- en zwemvervoer in de gemeenten Ermelo en Putten. In totaal betreft het circa 2600 leerlingen die vanaf volgend schooljaar door Munckhof vervoerd zullen worden.

Jos Poortinga, directeur Munckhof Taxi licht toe: “Munckhof onderscheidt zich in de markt door het totale personenvervoer voor gemeenten te regisseren en uit te voeren. Dit coördineren we vanuit onze regiecentrale in Horst. Voor de uitvoering werken we samen met lokale vervoerspartners. Ons streven is om onze opdrachtgevers optimale kwaliteit te leveren en om de continuïteit van het vervoer te borgen. Het is goed om te zien dat de gemeenten deze benadering onderstrepen door voor Munckhof te kiezen.”

Eigen automatisering

Munckhof heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. “Op dit moment organiseren we dagelijks het vervoer voor ruim 10.000 mensen in heel Nederland. Naast de jarenlange ervaring van onze medewerkers maken we voor het organiseren van het vervoer ook gebruik van ons eigen automatiseringssysteem MobiliteitsManager.”

“Met MobiliteitsManager zijn we in staat om alle vervoersvormen van onze opdrachtgevers te analyseren en waar mogelijk te combineren waardoor een aanzienlijke kostenbesparing gerealiseerd kan worden. Deze aanpak is een perfecte oplossing voor de uitdagingen waar gemeenten op dit moment mee geconfronteerd worden,” aldus Poortinga.

Over Munckhof

Munckhof Groep bestaat uit een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in personenvervoer en reizen. Het bedrijf, dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Horst, onderscheidt zich in de markt door zich te focussen op het totaalpakket aan vervoer. Van taxi tot touringcar en van meerdaags evenement tot zakenreis.

Er wordt daarom veel waarde gehecht aan het kwaliteitscertificaat ISO9001, het milieucertificaat ISO14001 en de diverse branche specifieke keurmerken die Munckhof mag voeren. Munckhof telt in totaal 900 medewerkers.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.