Groengas, voertuig, Willemsen, de Koning, CNG, taxi, taxibedrijf

Gunning Regiotaxi Veenweide naar Willemsen de Koning

Personenvervoerder Willemsen de Koning gaat vanaf 1 januari 2016 Regiotaxi Veenweide uitvoeren. Het Veenweide gebied bestaat uit de gemeenten Lopik, Montfoort, Oudewater, Stichtse Vecht, De Ronde Venen en Woerden. De looptijd van de overeenkomst is voor 3 jaar en 7,5 maanden en een verlengoptie van 2 jaar.

Willemsen de Koning kwam bij de criteria kwaliteit en duurzaamheid als beste uit de bus. Gerhard Breedveld, operationeel manager van Willemsen de Koning vertelt: “We hebben een aantal mooie innovaties aangeboden die zeer klantvriendelijk en een surplus op de standaard zijn. De opdrachtgever is hier erg enthousiast over. Ook zal er in dit contract gereden worden met groengasvoertuigen. Ons wagenpark bestaat momenteel uit meer dan 350 groengasvoertuigen”,

Chauffeurs

“Wij zijn content met deze gunning. Voor iedereen binnen ons bedrijf weer een bevestiging dat waar we allemaal erg hard aan werken gewaardeerd wordt bij de opdrachtgevers,” aldus Breedveld. “We zien dat er meer bezuinigd wordt bij verschillende vervoerscontracten waardoor het aantal ritten afneemt. Door het binnenhalen van deze opdracht kunnen we een aantal chauffeurs blijven vasthouden aan ons bedrijf en hoeven we een aantal voertuigen niet te verkopen.”

Breedveld is van mening dat “er voor de start is er nog een hoop werk aan de winkel is. Het gebied is groot en er zitten een paar mooie uitdagingen in “ We hebben zeer veel ervaring met Vraagafhankelijk vervoer en hebben eveneens ervaring in de Provincie Utrecht. Voor de Provincie Utrecht verzorgen we namelijk al 2 van de 3 percelen met uitstekende klanttevredenheid.”

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Gunning Regiotaxi Veenweide naar Willemsen de Koning”

Ton van Dalfsen|17.07.15|09:37

Het zal niet alleen gewonnen zijn met Kwaliteit en duurzaamheid ! Ook zullen ze qua prijs als laagste zijn. En wat zal dat voor een laaaaaaage prijs zijn ?