Nationaal Congres Contractvervoer

Congres Contractvervoer 2015 bijna uitverkocht

Het loopt storm met het aantal aanmeldingen voor het Nationaal Congres Contractvervoer 2015 op dinsdag 22 september in Expo Houten. Maar liefst 170 gemeenten en taxi-ondernemers hebben zich nu al hiervoor ingeschreven. Dat betekent dat er nog maar enkele kaarten beschikbaar zijn. Wil je dus naar het congres komen, schrijf je zo snel mogelijk in via: www.taxi-expo/registratie

Diverse topsprekers nemen de congres-deelnemers mee in hun oplossingen voor betere aanbestedingen in het doelgroepenvervoer, zoals het wmo- en leerlingenvervoer. Ook kan er stevig gedebatteerd worden tussen de sprekers, taxi-ondernemers en opdrachtgevers zoals gemeenten.

Het Congres Contractvervoer wordt georganiseerd door TaxiPro in samenwerking met Koninklijk Nederlands Vervoer.

Taxi Expo 2015

Het congres vindt plaats tijdens Taxi Expo 2015 op dinsdag 22 september in Houten. Ruim 5 weken voor het jaarlijkse evenement voor de taxibranche, hebben zich nu al 600 taxi-ondernemers als bezoeker van de vakbeurs Taxi Expo aangemeld. En het aantal inschrijvingen neemt iedere dag flink toe. Binnenkort maken we het workshop-programma bekend.

Exposanten

Ook het aantal exposanten op Taxi Expo 2015 zit flink in de lift. Er hebben zich inmiddels bijna 50 partijen definitief aangemeld. Zij zullen hier hun nieuwste innovaties in de taxibranche tonen. Tevens is dit een mooie plek om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar te netwerken.

Bekijk alle exposanten via: www.taxi-expo.nl/deelnemers

ExposantenExposeren?

Wilt u ook exposeren op Taxi Expo 2015? Kijk voor meer informatie op www.taxi-expo.nl/exposanten-informatie

Of neem contact op met Jasper Rodenhuis via jasper.rodenhuis@promedia.nl /

06-81043666

Expo Houten

De Taxi Expo keert terug naar Expo Houten. Het gemoderniseerde Expo Houten beschikt over een vernieuwde beurszaal met daglicht en door de goede centrale ligging is de locatie vanuit het hele land gemakkelijk te bereiken.

Registreer je nu voor toegang tot het Nationaal Congres Contractvervoer en Taxi Expo 2015. Ga naar: www.taxi-expo.nl

Alvast hartelijk dank voor uw komst. Graag tot ziens op de Taxi Expo 2015, dinsdag 22 september in Houten.Joan BlaasOrganisator Taxi Expo 2015redactie@taxipro.nl
inschrijventaxiexpo2015

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.