Kantoor Munckhof Groep

‘Munckhof behoort tot best geleide bedrijven van MKB’

Personenvervoerder Munckhof behoort tot de best geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf in Nederland van 2015. Dat hebben Deloitte, ING en de Rotterdam School of Management dinsdag bekendgemaakt. Deze organisaties zijn verantwoordelijk voor het ‘Best Managed Companies-programma’, waarin de kwaliteit van midden- en kleinbedrijven wordt beoordeeld. In totaal kregen 97 bedrijven deze titel.

Deloitte organiseerde het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Munckhof deed dit jaar voor de zevende keer mee en werd door de jury opnieuw geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Deloitte en ING beoordeelden de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de bedrijven.

Beoordeling

Algemeen directeur Tom Roefs van Munckhof: “We vinden het geweldig dat Deloitte en ING ons opnieuw beoordeeld hebben als Best Managed Company. Het is echter vooral een compliment aan onze medewerkers. Wij kunnen als directie een bepaald doel nastreven, maar het zijn de medewerkers die ervoor moeten zorgen dat dit doel ook behaald wordt. Wij zijn vereerd daar leiding aan te mogen geven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke is algemeen hoofdredacteur van van ProMedia Group.

5 reacties op “‘Munckhof behoort tot best geleide bedrijven van MKB’”

Pierre van Aert|04.12.15|10:47

Deloitte is zeker ook de huis-accountant van Munckhof ?

Piet Pietersen|04.12.15|11:11

Munckhof kwalificeert al lang niet meer als MKB, is een bedrijf in de categorie `grootbedrijf`. Zegt misschien ook iets over de accountant.
Maar leuk voor ze en gefeliciteerd.

Taxiteraar.nl|04.12.15|12:44

En zo’n verplicht Business Maturity Model (BMM) om mee te mogen doen kost bijna niks
De kosten bedragen € 3.995,- per persoon.
Hierbij is het diner na afloop van de kickoff bijeenkomst en aan het einde van de laatste workshop inbegrepen.
Zo doorzichtig allemaal

Ton van Dalfsen|04.12.15|16:08

Volgens mij moet je accountant Deloitte zijn en moet je als huisbankier ING hebben. Maar ook van mijn kant Gefeliciteerd

Petrus PK Kerstens|05.12.15|10:35

Munckhof heeft ook de aanbesteding binnen gehaald voor het zorgvervoer van CZ door 40 % onder de reeële kostprijs te bieden. Gefeliciteerd hoor. Ik ben benieuwd hoe lang ze het volhouden en welke taxibedrijven ze zo gek krijgen om voor hun dan nog onder die prijs te gaan rijden.

‘Munckhof behoort tot best geleide bedrijven van MKB’ | TaxiPro
Kantoor Munckhof Groep

‘Munckhof behoort tot best geleide bedrijven van MKB’

Personenvervoerder Munckhof behoort tot de best geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf in Nederland van 2015. Dat hebben Deloitte, ING en de Rotterdam School of Management dinsdag bekendgemaakt. Deze organisaties zijn verantwoordelijk voor het ‘Best Managed Companies-programma’, waarin de kwaliteit van midden- en kleinbedrijven wordt beoordeeld. In totaal kregen 97 bedrijven deze titel.

Deloitte organiseerde het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Munckhof deed dit jaar voor de zevende keer mee en werd door de jury opnieuw geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Deloitte en ING beoordeelden de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de bedrijven.

Beoordeling

Algemeen directeur Tom Roefs van Munckhof: “We vinden het geweldig dat Deloitte en ING ons opnieuw beoordeeld hebben als Best Managed Company. Het is echter vooral een compliment aan onze medewerkers. Wij kunnen als directie een bepaald doel nastreven, maar het zijn de medewerkers die ervoor moeten zorgen dat dit doel ook behaald wordt. Wij zijn vereerd daar leiding aan te mogen geven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke is algemeen hoofdredacteur van van ProMedia Group.

5 reacties op “‘Munckhof behoort tot best geleide bedrijven van MKB’”

Pierre van Aert|04.12.15|10:47

Deloitte is zeker ook de huis-accountant van Munckhof ?

Piet Pietersen|04.12.15|11:11

Munckhof kwalificeert al lang niet meer als MKB, is een bedrijf in de categorie `grootbedrijf`. Zegt misschien ook iets over de accountant.
Maar leuk voor ze en gefeliciteerd.

Taxiteraar.nl|04.12.15|12:44

En zo’n verplicht Business Maturity Model (BMM) om mee te mogen doen kost bijna niks
De kosten bedragen € 3.995,- per persoon.
Hierbij is het diner na afloop van de kickoff bijeenkomst en aan het einde van de laatste workshop inbegrepen.
Zo doorzichtig allemaal

Ton van Dalfsen|04.12.15|16:08

Volgens mij moet je accountant Deloitte zijn en moet je als huisbankier ING hebben. Maar ook van mijn kant Gefeliciteerd

Petrus PK Kerstens|05.12.15|10:35

Munckhof heeft ook de aanbesteding binnen gehaald voor het zorgvervoer van CZ door 40 % onder de reeële kostprijs te bieden. Gefeliciteerd hoor. Ik ben benieuwd hoe lang ze het volhouden en welke taxibedrijven ze zo gek krijgen om voor hun dan nog onder die prijs te gaan rijden.