Connexxion, wmo-vervoer, rolstoelbus, taxi, taxibus

Wmo-vervoer Goeree-Overflakkee door Connexxion en De Vlieger

Connexxion Taxi Services en Taxi De Vlieger Zierikzee gaan als onderdeel van een pilot het Wmo-vervoer op Goeree-Overflakkee twee jaar uitvoeren. Dat is de uitkomst van een aanbestedingsprocedure van de gemeente Goeree-Overflakkee. Het contract gaat op 1 januari 2016 in. In de pilot wordt de werking van een nieuw collectief vervoerssysteem voor het Wmo-vervoer getest.

Wmo-geïndiceerde taxireizigers kunnen vanaf 1 januari 2016 reizen met de Regiotaxi Goeree-Overflakkee. De regie ligt bij de gemeentelijke Regiecentrale Zeeland (GVC) en de uitvoering bij Connexxion Taxi Services en Taxi De Vlieger Zierikzee. Reizigers kunnen daardoor straks bij één loket terecht voor informatie en reservering van ritten. Er wordt onderzocht of ook andere doelgroepen aan het collectieve vervoerssysteem kunnen worden toegevoegd.

Wmo

Het huidige vervoerssysteem wordt aangepast vanwege de nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), waardoor de oude financiële tegemoetkoming niet meer bestaat. Alle Wmo-geïndiceerden ontvangen binnenkort van de gemeente een brief met meer informatie, een informatiefolder over de Regiotaxi Goeree-Overflakkee en een nieuwe vervoerspas.

Lees ook:

Nieuw systeem voor Regiotaxi Goeree-Overflakkee

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke is algemeen hoofdredacteur van van ProMedia Group.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Wmo-vervoer Goeree-Overflakkee door Connexxion en De Vlieger | TaxiPro
Connexxion, wmo-vervoer, rolstoelbus, taxi, taxibus

Wmo-vervoer Goeree-Overflakkee door Connexxion en De Vlieger

Connexxion Taxi Services en Taxi De Vlieger Zierikzee gaan als onderdeel van een pilot het Wmo-vervoer op Goeree-Overflakkee twee jaar uitvoeren. Dat is de uitkomst van een aanbestedingsprocedure van de gemeente Goeree-Overflakkee. Het contract gaat op 1 januari 2016 in. In de pilot wordt de werking van een nieuw collectief vervoerssysteem voor het Wmo-vervoer getest.

Wmo-geïndiceerde taxireizigers kunnen vanaf 1 januari 2016 reizen met de Regiotaxi Goeree-Overflakkee. De regie ligt bij de gemeentelijke Regiecentrale Zeeland (GVC) en de uitvoering bij Connexxion Taxi Services en Taxi De Vlieger Zierikzee. Reizigers kunnen daardoor straks bij één loket terecht voor informatie en reservering van ritten. Er wordt onderzocht of ook andere doelgroepen aan het collectieve vervoerssysteem kunnen worden toegevoegd.

Wmo

Het huidige vervoerssysteem wordt aangepast vanwege de nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), waardoor de oude financiële tegemoetkoming niet meer bestaat. Alle Wmo-geïndiceerden ontvangen binnenkort van de gemeente een brief met meer informatie, een informatiefolder over de Regiotaxi Goeree-Overflakkee en een nieuwe vervoerspas.

Lees ook:

Nieuw systeem voor Regiotaxi Goeree-Overflakkee

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke is algemeen hoofdredacteur van van ProMedia Group.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.