Sprekers gevraagd voor Nationaal Congres Contractvervoer

Dit jaar wordt de vijfde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer gehouden. Deze editie wordt belangrijker dan ooit, want de taxibranche staat er niet goed voor. Faillissementen zijn aan de orde van de dag. Daarnaast kiezen gemeenten er steeds vaker voor om de regie te scheiden van het vervoer, waarbij de branche vreest dat het vervoer tegen de laagste prijs wordt ingekocht.

Doelstelling van het Nationaal Congres Contractvervoer is om de taxibranche en haar opdrachtgevers dichter bij elkaar te brengen en de samenwerking te verbeteren. De organisatie is daarom op zoek naar sprekers die de sector willen inspireren. Niet alleen het benoemen van problemen is belangrijk, maar ook het aandragen van oplossingen. Het congres wordt jaarlijks door 250 taxi-ondernemers en opdrachtgevers van contractvervoer (voornamelijk gemeenten en provincies) bezocht.

Woensdag 12 oktober

De vijfde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer vindt plaats op woensdag 12 oktober tijdens de eerste dag van Taxi Expo 2016. Wil jij een presentatie geven? Stuur dan uiterlijk zondag 1 mei een samenvatting van je verhaal (maximaal 400 woorden) en je gegevens naar bart.pals@taxipro.nl.

Alvast bedankt voor je reactie.

Met vriendelijke groet,

pasfotoBartPalsvierkant

Bart Pals
Hoofdredacteur TaxiPro & Nationaal Congres Contractvervoer
www.taxi-expo.nl/congres-contractvervoer
bart.pals@taxipro.nl
076-3030373

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Sprekers gevraagd voor Nationaal Congres Contractvervoer | TaxiPro