kinderen, basisschool, vervoer

Oss kiest drie partijen voor leerlingenvervoer

Drie vervoerders nemen met ingang van 1 augustus een deel van het leerlingenvervoer en gymvervoer in de gemeente Oss voor hun rekening. Het gaat om Willemsen de Koning, Munckhof en Vervoersservice Van Driel.

Dat is de uitkomst van een aanbesteding van de gemeente Oss. De looptijd van de overeenkomst bedraagt drie jaar met twee maal de optie tot verlenging met 1 jaar. Bij drie van de zes te vergeven percelen ging het puur om de laagste prijs. Bij de andere percelen heeft de gemeente ook aspecten meegewogen die te maken hebben met dienstverlening en het maken van een implementatieplan.

Uitvoering en regie

Willemsen de Koning wist drie van de zes percelen te winnen, Van Driel twee en Munckhof één. De aanbesteding betrof niet alleen de aanbesteding van het vervoer, maar ook de regie, zoals het maken van de ritplanningen.

Onderwerpen: ,

Auteur: Yvonne Ton

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.