Munckhof, taxi, Mercedes, Sprinter

Doelgroepenvervoer regio Arnhem-Nijmegen naar Munckhof

Munckhof is de grote winnaar van de aanbesteding van het sociaal vervoer in de regio Arnhem-Nijmegen. Munckhof heeft het maximaal aantal percelen gewonnen en mag het vervoer in met name Arnhem en omgeving gaan verzorgen. Het betreft de uitvoering van zowel het vraagafhankelijke taxivervoer als het vervoer volgens vaste routes. De opdracht wordt uitgevoerd vanuit de taxivestiging van Munckhof in Arnhem.

De regio Arnhem-Nijmegen heeft alle vormen van personenvervoer gecombineerd in de aanbesteding. Dit betreft het WMO vervoer, OV-vervoer, leerlingenvervoer, cliëntenvervoer en vervoer naar dagbestedingen. Directeur Jos Poortinga van Munckhof Taxi: “We hebben al jaren een taxivestiging in de regio. Het winnen van deze opdracht betekent dat de vestiging in zowel personeelsleden als voertuigen verdubbeld wordt. We zijn daarom nu op zoek naar ruim 100 extra taxichauffeurs in de regio. Dat is een mooie ontwikkeling waar we uiteraard erg trots op zijn.”

Munckhof

Munckhof bestaat uit een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in personenvervoer en reizen. Het bedrijf, dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Horst, focust zich op het totaalpakket aan vervoer.

Organisatorisch bestaat Munckhof uit de divisies Taxi, Tour en Travel. De taxidivisie richt zich op het regisseren, organiseren en uitvoeren van kleinschalig personenvervoer in geheel Nederland. Vanuit de regiecentrale in Horst wordt het vervoer geregisseerd voor vele zorginstellingen, overheden en andere organisaties. Daarnaast verzorgt Munckhof taxivervoer in de breedste zin van het woord vanuit vestigingen in Eindhoven, Horst, Heijen, Nijmegen, Arnhem, Ridderkerk en Zaandam.

Touringcar en Travel

De divisie Tour is gespecialiseerd in grootschalig groepsvervoer per touringcar. Naast het uitvoeren van dit vervoer vanuit locaties in Horst en Nijmegen is de tour divisie gespecialiseerd in het plannen en verzorgen van complexe vervoersprojecten. Naast de taxi en touringcar divisies heeft Munckhof het bedrijfsonderdeel Travel, dat zich bezighoudt met de verkoop van internationale zakenreizen en meerdaagse groepsreizen. Munckhof telt in totaal 1000 medewerkers.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke is adjunct-hoofdredacteur van de vakwebsites van ProMedia Group.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.