Bedrijfsonderdeel taxibedrijf Dutax maakt doorstart

Het bedrijfsonderdeel van taxibedrijf Dutax uit Hooge Zwaluwe dat eerder failliet werd verklaard, maakt een doorstart. Dat meldt Dutax op haar Facebook-pagina. Volgens de vervoerder zullen de betrokkenen van het leerlingenvervoer geen hinder ondervinden van de doorstart en zal een groot deel van de medewerkers hun baan behouden.

Eerder deze week werd bekend dat het bedrijfsonderdeel J.D. Den Dunnen failliet is verklaard. Dit onderdeel was verantwoordelijk voor het vervoer van leerlingen in het bijzonder onderwijs in zes Brabantse en Zeeuwse gemeenten, failliet is verklaard. “Woensdag 31 augustus is er besloten dat J.D. den Dunnen BV. een doorstart zal maken onder de naam R.D. den Dunnen BV”, aldus de vervoerder.

Dutax

Dutax is een vervoerder uit de Brabantse plaats Hooge Zwaluwe en bestaat uit veertien aparte onderdelen. Het voortbestaan van Dutax in zijn geheel is niet in gevaar. Het bedrijf verzorgt al jaren vervoerstaken in de regio Brabant en greep eerder dit jaar naast het leerlingenvervoer in de gemeenten Etten-Leur en Zundert.

Lees ook:

Faillissement bij onderdeel van Brabantse vervoerder Dutax

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke is adjunct-hoofdredacteur van de vakwebsites van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.