Taxibedrijven schrijven vaak bewust te laag in

Taxibedrijven schrijven te laag in bij de aanbesteding van contracten voor doelgroepenvervoer, zoals leerlingen- en ziekenvervoer. Dat blijkt uit onderzoek van SEO in opdracht van KNV Taxi en de vakbonden FNV Taxi en CNV Vakmensen. De volledige resultaten van het onderzoek worden bekendgemaakt op donderdag 13 oktober tijdens Taxi Expo 2016 in Houten. Het contractvervoer van leerlingen, … Meer lezen over Taxibedrijven schrijven vaak bewust te laag in

Taxibedrijven schrijven vaak bewust te laag in | TaxiPro

Taxibedrijven schrijven vaak bewust te laag in

Taxibedrijven schrijven te laag in bij de aanbesteding van contracten voor doelgroepenvervoer, zoals leerlingen- en ziekenvervoer. Dat blijkt uit onderzoek van SEO in opdracht van KNV Taxi en de vakbonden FNV Taxi en CNV Vakmensen. De volledige resultaten van het onderzoek worden bekendgemaakt op donderdag 13 oktober tijdens Taxi Expo 2016 in Houten. Het contractvervoer van leerlingen, … Meer lezen over Taxibedrijven schrijven vaak bewust te laag in