Van der Zanden

Leerlingenvervoer Nuenen naar Van der Zanden

Bron: Taxibedrijf van der Zanden

Taxibedrijf Van der Zanden uit Helmond heeft de aanbesteding voor het leerlingenvervoer in Nuenen gewonnen. Inclusief verlengingen kan de looptijd van de vervoerscontracten oplopen tot zes jaar. De overeenkomst gaat bij aanvang van het nieuwe schooljaar in.

Richard Cox geeft aan dat er zoals te doen gebruikelijk bij aanbestedingen van doelgroepenvervoer aan allerlei eisen moest worden voldaan, maar dat de prijs in dit geval van doorslaggevende aard was. “Dat wij de goedkoopste inschrijver zijn heeft denk ik te maken met het feit dat wij vanuit de Helmond de vervoersstroom richting de gemeente Eindhoven hebben. Nuenen ligt daar precies tussenin. Met andere woorden: we hebben minder lege kilometers. Uiteraard gaan we nu ook meer vervoer aannemen in de gemeente Nuenen, zoals het zakelijk vervoer, CZ-vervoer, enzovoorts.”

Tweemaal verlengen

Bij de huidige volumes gaat Taxibedrijf van der Zanden in de gemeente Nuenen zo’n tachtig leerlingen vervoeren. Zij worden van en naar onderwijsinstellingen en stageplaatsen gebracht. Het vervoerscontract heeft een looptijd van vier jaar met aansluitend de optie om tweemaal met een jaar te verlengen. Taxibedrijf van der Zanden heeft in de aanbesteding zeven andere inschrijvers achter zich gelaten.

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.