Munckhof leerlingenvervoer

Leerlingenvervoer Amsterdam naar Munckhof

Bron: Munckhof

Het leerlingenvervoer in Amsterdam is voor de komende jaren definitief gegund aan Munckhof. Voor het uitvoeren van deze opdracht gaat het vervoersbedrijf ruim honderd extra taxichauffeurs werven.

Onlangs werd de voorlopige gunning van dit werk al bekend; nu staat het licht dus echt op groen. De vervoerscontracten tussen Munckhof en de gemeente Amsterdam gaan met ingang van het komende schooljaar in en lopen in elk geval tot en met 2022. De opdracht betreft het vervoeren van ongeveer 940 leerlingen van en naar onderwijsinstellingen in en rondom Amsterdam.

Extra chauffeurs

Munckhof zal dit vervoer gaan regisseren vanuit zijn Mobiliteitscentrum in Horst. Het vervoer zelf wordt vervolgens grotendeels gereden vanuit de vestiging in Zaandam, waarbij vooral gebruik wordt gemaakt van voertuigen op groen gas. Voor het leerlingenvervoer in Amsterdam is Munckhof op zoek naar zo’n 100 extra chauuffeurs.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.