Munckhof, regiecentrale

Regiotaxi Flevoland naar Munckhof en Witteveen

Bron: Munckhof

De komende zes jaar is Regiotaxi Flevoland de verantwoordelijkheid van Munckhof en Witteveen. Die eerste partij gaat de regie verzorgen, terwijl Witteveen het daadwerkelijke vervoer voor zijn rekening neemt.

De gemeenten Dronten, Lelystad, Almere en Noordoostpolder werken samen met de provincie Flevoland als het om de regiotaxi gaat. Regie en vervoer zijn nu ook al gescheiden. Per 1 juli aanstaande lopen de contracten met de mobiliteitscentrale van Connexxion en vervoerders Van Slooten, Vloettax en Taxicentrale Zwolle af. Omdat alleen de uitvoerende partijen veranderen, verwacht de provincie Flevoland dat de continuïteit van de dienstverlening vanaf 1 juli voor de zes jaar daarna gewaarborgd is.

Implementatie en organisatie

Munckhof zal straks alle ritaanvragen aannemen en verwerken en deze vervolgens doorsturen aan Witteveen. Jos Poortinga is als directeur Taxi bij het Limburgse bedrijf erg te spreken over de nieuwe klus. “Ik ben ontzettend trots dat we deze opdracht gewonnen hebben. De provincie heeft voor ons gekozen op basis van ons gedegen implementatieplan, de wijze waarop we onze organisatie ingericht hebben en hoe we de communicatie gaan invullen. Het is een mooie uitbreiding van ons werkpakket.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

1 reactie op “Regiotaxi Flevoland naar Munckhof en Witteveen”

Richard Bos|25.04.19|11:34

Ik mag toch aannemen dat Zeewolde hier ook bij hoort.

Regiotaxi Flevoland naar Munckhof en Witteveen | TaxiPro