NCC 2018

Neem samen met deze opdrachtgevers deel aan het Congres Contractvervoer 2019

NCC 2018. Foto: TaxiPro

Het Nationaal Congres Contractvervoer 2019 staat voor de deur. Inmiddels hebben zich al zo’n 160 mensen aangemeld voor deelname, waaronder tientallen opdrachtgevers in het doelgroepenvervoer. Zij gaan op donderdag 10 oktober samen met vervoerders, adviseurs, gebruikers en andere belanghebbenden op zoek naar oplossing voor het Nederlandse doelgroepenvervoer.

Het congres heeft dit jaar een nieuwe opzet. Middels vier thema’s wordt het Nederlandse doelgroepenvervoer kritisch tegen het licht gehouden: regie- en mobiliteitscentrales, de integratie van openbaar vervoer en doelgroepenvervoer, geleerde lessen en de toekomst van het doelgroepenvervoer. De laatste twee onderwerpen worden in parallel-sessies behandeld, de rest van het congres is plenair. Het programma bestaat voor elk thema uit enkele korte presentaties, gevolgd door een paneldiscussie.

Deelnemers

Intussen hebben zich al meer dan 160 mensen uit het Nederlandse doelgroepenvervoer aangemeld als deelnemer aan het congres. Op de website van het congres staat de volledige deelnemerslijst die geregeld wordt bijgewerkt. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deelname, dus bestel deze snel. Onderstaande opdrachtgevers zijn op 10 oktober vertegenwoordigd:

 • Bureau Regiovervoer Midden-Brabant
 • De Hartekamp Groep
 • Gemeente Almelo
 • Gemeente Apeldoorn
 • Gemeente Arnhem
 • Gemeente De Fryske Marren
 • Gemeente Delfzijl
 • Gemeente Den Haag
 • Gemeente Enschede
 • Gemeente Hellendoorn
 • Gemeente Hoorn
 • Gemeente Kampen
 • Gemeente Waddinxveen
 • Gemeente Zuidplas
 • Gemeente Zwolle
 • Gors Mensgerichte Ondersteuning
 • Menzis
 • Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
 • Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
 • Mobiliteitsbureau Noordoost Fryslân
 • Omnibuzz
 • Provincie Utrecht
 • Provincie Vlaams-Brabant
 • Publiek Vervoer Groningen Drenthe
 • Regio Foodvalley (Valleihopper)
 • Regio Gooi- en Vechtstreek
 • Regio Rotterdam
 • Regio West-Brabant
 • Reinaerde
 • Sociale Dienst Drechtsteden
 • Trevvel
 • UWV Expertisecentrum Reïntegratie en Voorzieningen
 • UWV Werkbedrijf
 • Westfriese gemeenten
 • ZOOV Beheer

Meld je aan voor Congres Contractvervoer 2019

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.