Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages

Capelle aan den IJssel beëindigt aanbesteding doelgroepenvervoer

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

De gemeente Capelle aan den IJssel heeft haar aanbesteding voor het wmo- en leerlingenvervoer voortijdig beëindigd. In die aanbesteding werd onvoldoende rekening gehouden met de gevolgen van de coronacrisis. Een nieuwe procedure wordt in gang gezet.

Toen de opdracht in eerste instantie in de markt werd gezet, was in het bestek nog geen rekening gehouden met alle gevolgen van de coronacrisis. De gemeente geeft aan dat dit toen nog niet mogelijk was. Intussen is echter veel meer bekend over de impact van de crisis op het vervoer. En dat maakt het noodzakelijk om de eerste versie in te trekken en de aanbesteding op een later moment in gewijzigde vorm te publiceren.

Wezenlijk gewijzigd

“De gemeente is op dit moment nog aan het beraden hoe zij dit gaat doen”, zo staat te lezen in een mededeling. Voorstellen uit de markt zijn daarbij welkom. De aanbesteding is op 21 juli beëindigd en “de gemeente streeft ernaar om op korte termijn de opdracht opnieuw te publiceren in een (wezenlijke) gewijzigde vorm.” In 2019 werden voor het collectief aanvullend vervoer in Capelle aan den IJssel iets meer dan 55.000 ritten gereden. Bij het leerlingenvervoer gaat het om zo’n 150 scholieren en het vervoer van en naar de dagbesteding betrof vorig jaar 79 cliënten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

1 reactie op “Capelle aan den IJssel beëindigt aanbesteding doelgroepenvervoer”

Strange Inthenight|27.07.20|13:39

“De gemeente is op dit moment nog aan het beraden hoe zij dit gaat doen”, zo staat te lezen in een mededeling. Voorstellen uit de markt zijn daarbij welkom.

Denk eens aan AIM!

Capelle aan den IJssel beëindigt aanbesteding doelgroepenvervoer | TaxiPro
Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages

Capelle aan den IJssel beëindigt aanbesteding doelgroepenvervoer

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

De gemeente Capelle aan den IJssel heeft haar aanbesteding voor het wmo- en leerlingenvervoer voortijdig beëindigd. In die aanbesteding werd onvoldoende rekening gehouden met de gevolgen van de coronacrisis. Een nieuwe procedure wordt in gang gezet.

Toen de opdracht in eerste instantie in de markt werd gezet, was in het bestek nog geen rekening gehouden met alle gevolgen van de coronacrisis. De gemeente geeft aan dat dit toen nog niet mogelijk was. Intussen is echter veel meer bekend over de impact van de crisis op het vervoer. En dat maakt het noodzakelijk om de eerste versie in te trekken en de aanbesteding op een later moment in gewijzigde vorm te publiceren.

Wezenlijk gewijzigd

“De gemeente is op dit moment nog aan het beraden hoe zij dit gaat doen”, zo staat te lezen in een mededeling. Voorstellen uit de markt zijn daarbij welkom. De aanbesteding is op 21 juli beëindigd en “de gemeente streeft ernaar om op korte termijn de opdracht opnieuw te publiceren in een (wezenlijke) gewijzigde vorm.” In 2019 werden voor het collectief aanvullend vervoer in Capelle aan den IJssel iets meer dan 55.000 ritten gereden. Bij het leerlingenvervoer gaat het om zo’n 150 scholieren en het vervoer van en naar de dagbesteding betrof vorig jaar 79 cliënten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

1 reactie op “Capelle aan den IJssel beëindigt aanbesteding doelgroepenvervoer”

Strange Inthenight|27.07.20|13:39

“De gemeente is op dit moment nog aan het beraden hoe zij dit gaat doen”, zo staat te lezen in een mededeling. Voorstellen uit de markt zijn daarbij welkom.

Denk eens aan AIM!