NCC 2020

Programma Congres Contractvervoer 2020 is compleet

Het programma voor het Nationaal Congres Contractvervoer 2020 is compleet. Op donderdag 8 oktober gaan diverse sprekers met presentaties, korte filmpjes en een rondetafeldiscussie in op de impact van corona op het doelgroepenvervoer, nu en in de toekomst.

Het congres is anders dan andere jaren, in meerdere opzichten. Natuurlijk heeft de actualiteit meer dan ooit het thema bepaald, maar ook de vorm zal verschillen van voorgaande jaren.

  • Deelname kan zowel fysiek in Expo Houten als online. Op dit moment hebben zich voor beide varianten al tientallen mensen aangemeld.
  • Het congres vindt deze keer ’s ochtend plaats, van 09.00 tot 12.30 uur, en wordt afgesloten met een lunch.
  • Met het oog op veilige deelname zijn diverse maatregelen genomen. Zo staan de stoelen uiteraard ver genoeg uit elkaar maar is het congres dit jaar ook volledig plenair, om het aantal bewegingen in en rond de zaal te beperken.
  • De presentaties en sessies zijn korter dan gebruikelijk. Zo blijven de vaart en variatie er in en worden de deelnemers over veel aspecten bijgepraat in 3,5 uur tijd. Tegelijk is er voldoende tijd voor interactie tussen sprekers en deelnemers.
  • Opdrachtgevers, vervoerders en gebruikers van het doelgroepenvervoer komen allemaal aan bod en in de afsluitende rondetafeldiscussie kijken zij samen met de deelnemers naar de toekomst van het vervoer.

Deelnemen

Omdat de congreszaal wordt ingericht op basis van het aantal aanmeldingen, zijn er in beginsel net zo veel mensen welkom als in voorgaande jaren. Maar er wordt ook rekening mee gehouden dat niet iedereen nu fysiek kan of wil deelnemen aan dit soort bijeenkomsten. Daarom wordt het congres ook in zijn geheel als webinar aangeboden. Alle deelnemers aan de fysieke bijeenkomst en het webinar krijgen een link om het congres op een later moment nog eens terug te kijken. Online deelname kost in alle gevallen 169 euro, fysiek deelnemen kan vanaf 199 euro.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

1 reactie op “Programma Congres Contractvervoer 2020 is compleet”

Ton Van Dalfsen|15.09.20|16:31

Of men nu het inricht op de 1,5 mtr of niet. Ik kom niet. Is niet verstandig lijkt mij. Dat men het organiseert verbaasd mij al.