Leerlingenvervoer 3

Nog één week tot online Nationaal Congres Contractvervoer

Foto: still video NCC Jeroen de Groot / ProMedia

Over precies een week, op donderdag 8 oktober, vindt het Nationaal Congres Contractvervoer 2020 plaats. De impact van corona op het doelgroepenvervoer staat centraal tijdens dit evenement, dat volledig online plaatsvindt.

Dat het een webinar betreft, is eveneens een voorbeeld van de impact van corona. Lange tijd leek het erop dat het congres zowel fysieke als online deelnemers zou hebben, met Expo Houten als plaats van handeling. Maar de opleving van het aantal coronabesmettingen en de nieuwe maatregelen om dat tij te keren, maakten dat de plannen aangepast moesten worden. Het Nationaal Congres Contractvervoer wordt daarom op 8 oktober verzorgd vanuit de studio van TaxiPro-uitgever ProMedia in Rotterdam.

Alle betrokkenen aan het woord

Het programma is vanuit praktische overwegingen iets ingekort, maar nog steeds komen alle betrokkenen bij het doelgroepenvervoer aan bod: vervoerders, opdrachtgevers, gebruikers en andere belanghebbenden. Het congres heeft een afwisselende vorm. Sommige items zijn vooraf op locatie opgenomen en tijdens het live congres komen zowel sprekers in de studio aan het woord, terwijl anderen via een live-verbinding vanaf andere locaties een bijdrage leveren. Via de chat kunnen de deelnemers vragen stellen aan de sprekers en er wordt afgesloten met een rondetafeldiscussie. Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden voor deelname

Inschrijven voor deelname kan tot kort voor de start van het webinar. Ten opzichte van de normale deelname in de congreszaal geldt voor de online deelname een gereduceerd tarief. Alle deelnemers krijgen nadat het congres heeft plaatsgevonden een terugkijklink om het programma in zijn geheel of in delen nog eens na te beleven. Voor 2021 is de ambitie om het congres weer hybride te organiseren, met zowel deelnemers in de zaal als online.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Nog één week tot online Nationaal Congres Contractvervoer | TaxiPro
Leerlingenvervoer 3

Nog één week tot online Nationaal Congres Contractvervoer

Foto: still video NCC Jeroen de Groot / ProMedia

Over precies een week, op donderdag 8 oktober, vindt het Nationaal Congres Contractvervoer 2020 plaats. De impact van corona op het doelgroepenvervoer staat centraal tijdens dit evenement, dat volledig online plaatsvindt.

Dat het een webinar betreft, is eveneens een voorbeeld van de impact van corona. Lange tijd leek het erop dat het congres zowel fysieke als online deelnemers zou hebben, met Expo Houten als plaats van handeling. Maar de opleving van het aantal coronabesmettingen en de nieuwe maatregelen om dat tij te keren, maakten dat de plannen aangepast moesten worden. Het Nationaal Congres Contractvervoer wordt daarom op 8 oktober verzorgd vanuit de studio van TaxiPro-uitgever ProMedia in Rotterdam.

Alle betrokkenen aan het woord

Het programma is vanuit praktische overwegingen iets ingekort, maar nog steeds komen alle betrokkenen bij het doelgroepenvervoer aan bod: vervoerders, opdrachtgevers, gebruikers en andere belanghebbenden. Het congres heeft een afwisselende vorm. Sommige items zijn vooraf op locatie opgenomen en tijdens het live congres komen zowel sprekers in de studio aan het woord, terwijl anderen via een live-verbinding vanaf andere locaties een bijdrage leveren. Via de chat kunnen de deelnemers vragen stellen aan de sprekers en er wordt afgesloten met een rondetafeldiscussie. Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden voor deelname

Inschrijven voor deelname kan tot kort voor de start van het webinar. Ten opzichte van de normale deelname in de congreszaal geldt voor de online deelname een gereduceerd tarief. Alle deelnemers krijgen nadat het congres heeft plaatsgevonden een terugkijklink om het programma in zijn geheel of in delen nog eens na te beleven. Voor 2021 is de ambitie om het congres weer hybride te organiseren, met zowel deelnemers in de zaal als online.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.