Henk Meijer (foto: PlusOV)

Henk Meijer nieuwe directeur PlusOV

Bij persbericht PlusOV

Henk Meijer is per 1 februari de nieuwe directeur van PlusOV. Hij is de opvolger van Guido Eggermont, die in december 2018 aantrad op interimbasis. Eggermont had als doel om de organisatie van PlusOV op een stabiel niveau te brengen.

Het bestuur van PlusOV stelde afgelopen zomer vast dat de organisatie voldoende stabiel is om de functie van directeur weer structureel in te vullen. “Als bestuur zijn we Guido Eggermont zeer dankbaar voor de geleverde prestaties en voor de wijze waarop hij zijn rol heeft vervuld. Verder hebben wij er alle vertrouwen in dat we in Henk Meijer een waardige opvolger hebben gevonden”, aldus bestuursvoorzitter Martijn Hospers.

Rabobank

Meijer vervulde afgelopen jaren verschillende directiefuncties bij Rabobank in Oost-Nederland. Hij was van 1991 tot mei 2020 werkzaam bij de bank. Meijer is volgens het bestuur van PlusOV een krachtige, verbindende directeur die de ingezette koers van de organisatie kan versterken en verder kan ontwikkelen.

Lees ook: PlusOV compenseert vervoerders voor omzetverlies door coronacrisis

Auteur: Dylan Metselaar

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.