Taxizuil Trevvel

Trevvel plaatst taxizuilen in Rotterdamse ziekenhuizen

Foto: persbericht Trevvel

In vier ziekenhuizen in Rotterdam en Schiedam zijn zuilen in gebruik genomen waarop mensen hun taxirit bij zorgvervoerder Trevvel kunnen boeken. De vervoersorganisatie wil hiermee beter inspelen op de wensen van klanten die een ziekenhuis bezoeken.

Voor die groep is het niet alleen belangrijk om een vaste en duidelijke plek te hebben waar ze hun rit kunnen boeken, maar ook om te weten wanneer die rit zal plaatsvinden. Op de zuilen is daarom na het boeken de voortgang van het voertuig te volgen. Wachtenden in het ziekenhuis weten daardoor hoe lang ze moeten wachten op de taxi met chauffeur en kunnen die tijd dus eventueel anders doorbrengen dan in de wachtruimte voor taxiklanten. Trevvel geeft aan dat ze zuilen herkenbaar en gebruiksvriendelijke zijn. Indien nodig kunnen vrijwilligers mensen helpen met het boeken en volgen van hun taxi.

Zo eenvoudig mogelijk

De zuilen staan in het Maasstad ziekenhuis, het St. Franciscus Gasthuis en Erasmus MC in Rotterdam en het Franciscus Vlietland-ziekenhuis in Schiedam. Arno van Haasterecht, CEO van Trevvel, noemt het plaatsen van de zuilen een volgende stap in het zo goed mogelijk aansluiten van de dienstverlening bij de behoeften van klanten van Trevvel.

“Met deze zuilen maken we het voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk om na een ziekenhuisbezoek een rit naar huis te boeken. Er is geen smartphone voor nodig en dat is prettig omdat bijvoorbeeld nog niet alle ouderen deze hebben. Via de zuil is daarnaast te volgen waar de chauffeur zich bevindt en wanneer iemand wordt opgehaald. Je weet dus precies of er nog tijd is om even rustig een kop koffie te drinken of wanneer het tijd is om naar buiten te gaan en in het voertuig te stappen. Dat is wel zo fijn voor een doelgroep die soms moeilijk ter been is en niet lange tijd kan staan en lopen.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Trevvel plaatst taxizuilen in Rotterdamse ziekenhuizen | TaxiPro
Taxizuil Trevvel

Trevvel plaatst taxizuilen in Rotterdamse ziekenhuizen

Foto: persbericht Trevvel

In vier ziekenhuizen in Rotterdam en Schiedam zijn zuilen in gebruik genomen waarop mensen hun taxirit bij zorgvervoerder Trevvel kunnen boeken. De vervoersorganisatie wil hiermee beter inspelen op de wensen van klanten die een ziekenhuis bezoeken.

Voor die groep is het niet alleen belangrijk om een vaste en duidelijke plek te hebben waar ze hun rit kunnen boeken, maar ook om te weten wanneer die rit zal plaatsvinden. Op de zuilen is daarom na het boeken de voortgang van het voertuig te volgen. Wachtenden in het ziekenhuis weten daardoor hoe lang ze moeten wachten op de taxi met chauffeur en kunnen die tijd dus eventueel anders doorbrengen dan in de wachtruimte voor taxiklanten. Trevvel geeft aan dat ze zuilen herkenbaar en gebruiksvriendelijke zijn. Indien nodig kunnen vrijwilligers mensen helpen met het boeken en volgen van hun taxi.

Zo eenvoudig mogelijk

De zuilen staan in het Maasstad ziekenhuis, het St. Franciscus Gasthuis en Erasmus MC in Rotterdam en het Franciscus Vlietland-ziekenhuis in Schiedam. Arno van Haasterecht, CEO van Trevvel, noemt het plaatsen van de zuilen een volgende stap in het zo goed mogelijk aansluiten van de dienstverlening bij de behoeften van klanten van Trevvel.

“Met deze zuilen maken we het voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk om na een ziekenhuisbezoek een rit naar huis te boeken. Er is geen smartphone voor nodig en dat is prettig omdat bijvoorbeeld nog niet alle ouderen deze hebben. Via de zuil is daarnaast te volgen waar de chauffeur zich bevindt en wanneer iemand wordt opgehaald. Je weet dus precies of er nog tijd is om even rustig een kop koffie te drinken of wanneer het tijd is om naar buiten te gaan en in het voertuig te stappen. Dat is wel zo fijn voor een doelgroep die soms moeilijk ter been is en niet lange tijd kan staan en lopen.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.