Juijn

Son en Breugel gunt leerlingenvervoer aan Juijn

Bron: GreenStar / Juijn

Het leerlingenvervoer in de gemeente Son en Breugel is voor zeker vijf jaar gegund aan vervoersbedrijf Juijn Mobility Group uit Rossum. De overeenkomst gaat per 1 augustus 2021 in. 

De opdracht bestaat uit het vervoeren van ongeveer 66 leerlingen die binnen de gemeente Son en Breugel wonen van en naar scholen voor (speciaal) basis of voortgezet onderwijs en stageadressen in verschillende plaatsen gaan. Het vervoer zal uitgevoerd worden met speciale zorg, gezien de problematiek en de eventuele beperkingen van de leerlingen.

Acht vervoerders schreven zich in voor deze opdracht. Deze inschrijvingen zijn beoordeeld op zowel prijs als kwaliteit. Prijs woog hierbij met 60 procent als zwaarste mee, tegenover kwaliteit met 40 procent. Het Rossumse Juijn kwam hierbij dus als beste uit de bus.

Twee jaar verlenging

De gemeente Son en Breugel gaat een overeenkomst aan voor een periode van vijf jaar met één keer een optie tot eenzijdige verlenging met twee jaar. De uiterlijke einddatum is hiermee 31 juli 2026. Ook is er een reservebankovereenkomst afgesloten.

Lees ook:

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.