Munckhof World Cup Short Track

Munckhof blikt terug op geslaagde World Cup Short Track

Munckhof World Cup Short Track

Munckhof verzorgde afgelopen week het volledige vervoer voor de World Cup Short Track. Het was voor de schaatsers de laatste kans op een kwalificatie voor de Olympische Spelen in februari 2022.

Het toernooi vond plaats van 25 tot en met 28 november in de Sportboulevard in Dordrecht. Munckhof was bijna een week lang verantwoordelijk voor het vervoer van de deelnemers, de begeleiding en de officials van het sportevenement. Dit deed de vervoerder in opdracht van TIG Sports, de organisator van het toernooi.

De dagen voor het toernooi verzorgde Munckhof met taxibussen het luchthavenvervoer naar het hotel. Tijdens de toernooidagen werden er touringcars van Munckhof en van Milot Reizen ingezet, die pendelden tussen hotel, trainingslocatie en wedstrijdlocatie.

Een belangrijke bijzaak

“Voor de sporters is het vervoer een belangrijke bijzaak, voor Munckhof is het een mooie opdracht”, aldus Hans Bartels, manager Munckhof Reizen. “Evenementenvervoer is een van onze specialisaties, maar blijft toch altijd maatwerk. Vooral de planning en coördinatie van zo’n toernooi vraagt om de nodige expertise. Het vervoer moet natuurlijk zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Dat is ook dit weekend weer goed gelukt. We kijken terug op een geslaagd weekend.”

Lees ook: 

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.