Taxibus Noot

Renkum gunt leerlingenvervoer opnieuw aan Noot

Noot Personenvervoer (archieffoto ter illustratie).Foto: Noot

De gemeente Renkum heeft het nieuwe contract voor leerlingenvervoer gegund aan Noot Touringcar Ede. De overeenkomst heeft een looptijd van zes jaar met een optie om het nog een keer te verlengen met twee jaar.

Bij de selectie liet Renkum zich vooral leiden door kwaliteit. Dat criterium telde voor 65 procent mee. In de resterende 35 procent ging het om prijs. Er zijn vier bedrijven die een inschrijving hebben gedaan. Noot kwam als beste uit de bus. Het bedrijf rijdt al jaren het leerlingenvervoer in Renkum.

De gemeente zet zich al geruime tijd in op het terugbrengen van de kosten van het leerlingenvervoer door kinderen te leren om zelfstandig met het openbaar vervoer te reizen.

Auteur: Yvonne Ton

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.