Verkeersbord
Zelfstandigheid

‘Voor Elkaar Pas’ voor leerlingen Loon op Zand

Begeleiders kunnen gratis meereizen. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Georgios Karkavitsas

Leerlingen in Loon op Zand die gebruikmaken van het leerlingenvervoer, krijgen van de gemeente de ‘Voor Elkaar Pas’ aangeboden. Dat is een kant-en-klare OV-chipkaart waarmee ze onbeperkt met de bus kunnen reizen. Deze handreiking moet leerlingen helpen zelfstandig naar school te leren reizen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

‘Voor Elkaar Pas’ voor leerlingen Loon op Zand | TaxiPro
Verkeersbord
Zelfstandigheid

‘Voor Elkaar Pas’ voor leerlingen Loon op Zand

Begeleiders kunnen gratis meereizen. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Georgios Karkavitsas

Leerlingen in Loon op Zand die gebruikmaken van het leerlingenvervoer, krijgen van de gemeente de ‘Voor Elkaar Pas’ aangeboden. Dat is een kant-en-klare OV-chipkaart waarmee ze onbeperkt met de bus kunnen reizen. Deze handreiking moet leerlingen helpen zelfstandig naar school te leren reizen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.