snorder, illegale taxi

Illegale snorders rijden vanuit Brussel door heel Europa

Illegale snorders die passagiers door heel Europa vervoeren tegen betaling. Het klinkt onwaarschijnlijk, maar is dagelijkse gang van zaken in het Belgische Brussel. Illegale taxibedrijven rijden daar flink wat internationale ritten weg. Voor het schamele bedrag van 25 euro, cash en in het zwart, brengt een chauffeur je met zes andere passagiers van het Brussel naar Parijs.

De ritje worden bijvoorbeeld via internet verkregen, door zich als ‘carpooler’ aan te bieden. Een reporter van tvbrussel ging mee met een verborgen camera. Oneerlijke concurrentie voor taxibedrijven die wel aan allerlei eisen moeten voldoen.

Video

Bekijk onderstaande verbluffende reportage van TV Brussel.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.