ongeluk

Taxi knalt op stilstaande bestelbus en botst op boom in Groningen

Taxi knalt op stilstaande bestelbus en botst op boom in Grijpskerk; bestuurster gewond. Foto: Noordernieuws.

Een busje van Taxi Nuis knalde maandagochtend vroeg in Grijpskerk tegen een stilstaande bestelbus aan. De taxi raakte daardoor van de weg en knalde tegen een boom op. De vrouwelijke bestuurder van de taxi is gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval vond plaats maandagochtend rond 7:20 plaats op de Hoendiep Zuidzijde. De brandweer en ambulance kwamen snel ter plaatse, alsmede de politie. De brandweer heeft inmiddels het voertuig gestabiliseerd.

Er zaten naast de vrouwelijke bestuurder, geen passagiers in het taxibusje.

Onderwerpen: ,

Auteur: Sander Van Vliet

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.