Model, Qube, afstortzuil, Quipment

Quipment maakt Qube Afstortzuil nog veiliger en efficiënter

NIJMEGEN – Quipment heeft een aantal verbeteringen doorgevoerd in haar Qube Afstortzuil. Zo wordt voor een betere beveiliging voortaan nog dikker staal gebruikt en is het sluitsysteem aangepast. Ook is de collectebak van het muntgeld vergroot en de software verbeterd.

De Qube Afstortzuil is een apparaat waarmee contanten van chauffeurs kunnen worden afgestort. Door de aanpassingen is het apparaat niet alleen veiliger geworden, ook zijn de koppelingsmogelijkheden naar de backoffice (administratie/planningspakket) verbeterd. Zo wordt voortaan het saldo van de te storten bedragen van de chauffeur bijgehouden.

Heeft een chauffeur bij een vorige dienst te weinig of juist te veel afgedragen, dan wordt dit vermeld tijdens zijn huidige storting en kan hij deze direct vereffenen. Dit wordt ook automatisch gemeld aan de administratieve software. Zo is er dus altijd een up-to-date overzicht van de stortingen. De koppelingsmogelijkheid is inmiddels voor de meeste softwarepakketten beschikbaar.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Quipment maakt Qube Afstortzuil nog veiliger en efficiënter”

Malai|11.06.12|04:00

Eindelijk een bedrijf dat deze ivatnnoieve gedachte ten uitvoer heeft gebracht! Het zal de safety binnen de helicopterwereld zeker ten goede komen. Hopelijk is de certificatie niet ver weg.