Renault, Tafic, taxibus, minibus

Renault Trafic is ‘Bestelauto van het Jaar 2011’

SCHIPHOL-RIJK – De Renault Trafic is verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2011, zo is heeft Automobiel Management bekend gemaakt. De vakjury van de jaarlijkse verkiezing prijst de Trafic om zijn gunstige kilometerkostprijs, zijn kwaliteit en het hoge serviceniveau dat Renault Nederland biedt.

Het is de tweede keer dat de Renault Trafic, ook te verkrijgen als minibus, is uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar. In 2007 sleepte het model deze titel ook al in de wacht. De Franse bestelwagen liet dit jaar onder meer de Volkswagen Transporter, de Ford Transit en de Opel Vivaro achter zich.

Een vakjury, bestaande uit bedrijfsautojournalisten, fleetowners en vertegenwoordigers van leasemaatschappijen, beoordeelde de kandidaten op kilometerkostprijs, functionaliteit, comfort, veiligheid, rijeigenschappen en kwaliteit van de import- en dealerorganisatie.

De Renault Trafic kreeg het volgende commentaar: “Dit is niet alleen een auto die opvalt door de gunstige kilometerkostprijs; de Trafic blinkt ook uit in kwaliteit en comfort. Bovendien is de Renault-organisatie met de service van de speciale Renault Pro+ Centers op de goede weg. Met deze combinatie van product en dienst heeft de Renault Trafic overtuigend de titel van Bestelauto van het Jaar 2011 verdiend.”

Renault-bedrijfswagens heeft dit jaar ook een belangrijke stap voorwaarts gezet in functionaliteit met de introductie van de Kangoo Express Maxi, de Mégane Van en de geheel nieuwe Renault Master-range. Deze modellen zijn, net als de Trafic, in 2011 vanzelfsprekend verkrijgbaar met Euro5-motoren inclusief roetfilter.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.