Verbruik nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse ligt fors lager

Mercerdes-Benz, C-KlasseHet instapmodel van de nieuwe Mercedes C-Klasse, vanaf maart leverbaar, is niet alleen goedkoper dan het huidige model. Hij is ook fors zuiniger in het verbruik.

De nieuwe generatie is leverbaar vanaf € 34.950 (huidig model vanaf € 35.950) en tot 31% zuiniger dan zijn voorganger.

Groen Label

Vrijwel alle modellen hebben dan ook een groen label gekregen. Zo is de nieuwe C 220 CDI BlueEFFICIENCY goed voor een gemiddeld verbruik van slechts 4,4 l/100 km

De nieuwe C is herkenbaar aan het nieuwe Mercedes-Benz familiegezicht en een compleet nieuw, nog hoogwaardiger interieur inclusief een completere standaarduitrusting.

Start/stop

Alle modellen hebben standaard een ECO start/stop functie en de geavanceerde 7G- Tronic Plus transmissie is nu ook beschikbaar voor de uitvoeringen met viercilinder motor.

Radio Audio 20 CD en een met nappaleder bekleed multifunctioneel stuur zijn voortaan standaard. Tegen een meerprijs van € 1.495,- wordt de standaarduitrusting aangevuld met het Becker MAP PILOT EU-navigatiesysteem met 3D-weergave en aparte aanduiding van rijbaan en de geldende snelheidslimiet.

LED-dagrijverlichting

Ook metallic lak, het Park Tronic system, diefstal/inbraakalarm, een vierspaaks met nappaleer bekleed multifunctioneel stuur (12 toetsen) en LED dagrijverlichting maken deel uit van het Business Class pakket. Het Business Class pakket is ook beschikbaar in combinatie met de Elegance- en Avantgarde-lijn.

De nieuwe modellen zijn vanaf vandaag te bestellen bij de Mercedes-Benz dealer.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.