Stationtaxi, taxi, Albert Heijn, taxichauffeur

MaxiTaxi: Kilometerbundels en automatische incasso

Stationtaxi Tilburg is een nieuw product gestart: MaxiTaxi. Hierbij kopen klanten vooraf kilometerbundels in tegen vaste voordelige tarieven. Betaling geschiedt per automatische incasso.

“Het concept is bedoeld voor mensen die vaak gebruik moeten maken van de taxi, maar niet in aanmerking komen voor bijvoorbeeld regiotaxi”, vertelt Tanja Schollen van Stationtaxi. “Of daar geen gebruik van willen maken.”

Bundel

Niet verbruikte kilometers uit de bundel worden onbeperkt doorgeschoven. Verder ontvangt de klant maandelijks een duidelijk overzicht van de gebruikte kilometers.

Voorwaarde is wel dat er minimaal 4 kilometers per rit afgenomen worden.  Mocht de klant meer rijden dan beschikbaar is in de bundel, dan rijden ze nog steeds tegen hetzelfde tarief.

Taxi bestellen

Er zijn 5 verschillende MaxiTaxi bundels. De klant beschikt 24 uur per dag, 7 dagen per week over de mogelijkheid om een taxi te bestellen.

De taxi staat binnen 15 minuten bij de klant voor de deur. Men hoeft niet lang vooraf te reserveren. Verder worden de ritten niet gecombineerd, klanten delen de taxi dus niet met vreemden.

Schollen: “MaxiTaxi komt eigenlijk van de naam van mijn man Max. Ze noemde hem vroeger al Maxi taxi.”

Bart Pals

MaxiTaxi, Stationtaxi, Tilburg, taxi

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “MaxiTaxi: Kilometerbundels en automatische incasso”

Harm Vrind|10.03.11|13:35

Wij zijn zeer geïnteresseerd in de opzet van deze maxitaxi. Hebben ook diverse klanten die regelmatig bij ons instappen. Hoe gaat dit in zijn werk.

Vriendelijke groet,
GoVri – Taxi Service
Janet Vrind

Bella Taxi St.Nyk|11.03.11|15:34

graag verneem ik van u hoe deze maxitaxi in zijn werk gaat en of het voor mijn taxibedrijf
aantrekkelijk zal zijn.

Afwachtend op uw antwoord

met vriendelijke groet van,
Gelske Elzinga-Vrij