AutovakRAI, beurs, automotive

Taxibedrijf met werkplaats? AutovakRAI voor de monteur

Veel taxibedrijven hebben hun eigen werkplaats. Voor monteurs die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van auto-onderhoud, is er van 28 tot 31 maart de AutovakRAI 2011 in Amsterdam.

Deze 23e editie van AutovakRAI 2011 geeft een compleet overzicht van het laatste nieuws, trends en innovaties in de automotivebranche.

Merken

Deelnemers van alle grote en kleine merken zijn vertegenwoordigd; AutovakRAI is het grootste platform voor alle (automotive) mobiliteitsprofessionals uit de Benelux.

Het aanbod op AutovakRAI 2011 is divers. Er zijn belangrijke spelers als Big Brother Security Systems, Robert Bosch, Febi Benelux, Gates Europe, Autodistribution, Explora, Hella en Brezan.

Producten

Naast presentaties van nieuwe producten en diensten, staat AutovakRAI in het teken van kennisoverdracht. Eén van de doorlopende activiteiten op de beursvloer is het AMT (Auto, Motor & Techniek) Technisch Theater.

AutovakRAI 2011 wordt gehouden van 28 tot en met 31 maart in het Holland Complex (hallen 8 tot en met 11) van Amsterdam RAI. De beurs is geopend van 14.00 uur tot 22.00 uur. 
Bezoekers en exposanten kunnen direct onder het Holland Complex parkeren.

Neem de trein en reis extra voordelig met de speciale NS-AutovakRAI actie: voor slechts € 7,50 kun je met een NS-dagretour vanaf de Nederlandse grens vanuit ieder station naar treinstation Amsterdam RAI reizen.

Het unieke NS-ticket bestel je meteen bij registratie voor AutovakRAI, op www.autovakrai.nl.

Bekijk het programma.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.