Nissan leaf

Nissan Leaf gaat op tournee; gratis proefrit voor iedereen

AUTOVANDAAG – Nissan gaat met de Leaf op tournee om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met elektrisch rijden. De Leaf Tour doet ook ons land aan. Vanaf vrijdag 24 juni tot en met donderdag 30 juni kan iedereen in het bezit van een rijbewijs met de Leaf ‘toeren’.

Zeven dagen lang staan op een centrale locatie in de Randstad elektrisch aangedreven Nissans Leaf klaar voor een proefrit. De Leaf Tour is te vinden bij afrit 9 van de A13 naast IKEA Delft. Het evenement biedt iedereen (in bezit van een rijbewijs) de mogelijkheid elektrisch rijden zelf te ervaren.

Reserveren

Behalve proefritten in de elektrische auto’s biedt Nissan een expositie over de techniek en een 3D-film. Een testrit reserveren kan via http://www.nissan.nl/vehicles/electric-vehicles/electric-leaf/booking_platform.html of op www.facebook.com/nissanleaf.nederland. De auto’s zijn beschikbaar van 10.00 tot 20.00 uur (op zondag tot 18.00 uur).

De elektrische NIssan Leaf wordt in Utrecht al ingezet als elektrische taxi door Prestige GreenCab.

AutoVandaag, partner van TaxiPro.nl

Onderwerpen:

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.