Karsan, taxi, voertuig

Nieuw Karsan taximodel komt naar Taxi Expo 2011

AMSTERDAM – Het eerste compleet werkende prototype van de Karsan V1 beleeft zijn Europese première op de Taxi Expo 2011. Het taximodel was een van de drie finalisten in de ‘Taxi of Tomorrow’-aanbesteding van de stad New York. Dit nieuwe taximodel gaat nu het testprogramma in en zal naar verwachting eind 2013 productieklaar zijn.  

Het V1-prototype biedt rolstoelgebruikers in hun rolstoel voldoende ruimte om via de lage vloer, de in een hoek van 90 graden openende achterdeuren en de automatisch aan de linker- en rechterzijde uitschuivende oprijplaten, naar binnen te rijden.

Elektriciteit of CNG

De panoramische ruit in het taxidak zorgt ervoor dat de taxipassagier kan genieten van het stads-uitzicht. De Karsan V1 heeft zijn aandrijvingstechnologie via elektriciteit of CNG (aardgas).

De Taxi Expo is geopend op 2 december van 10.00 van 18.00 uur en op zaterdag 3 december van 10.00 tot 17.00 uur en gratis te bezoeken door professionals uit de branche. Taxi Expo wordt georganiseerd door Amsterdam RAI in samenwerking met Challans & Faber en KNV Taxi.

Meer informatie over de beurs en het programma is te vinden op www.taxi-expo.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.