Chevrolet Volt

Twee uitvoeringen Chevrolet Volt in februari verkrijgbaar

AUTOVANDAAG – De elektrische Chevrolet Volt met range extender staat in februari bij de dealer, verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Prijzen beginnen bij net geen 42 mille. Een elektrische auto zonder actieradius-beperkingen.

Het tweelingbroertje van de Opel Ampera doet het zoals we weten zuinig aan. Het is een elektrische auto die een kleine benzinemotor achter de hand heeft om de accu’s op te laden.

Verbruik

Gemiddeld kun je zo’n zestig kilometer elektrisch op pad voordat de motor bijspringt. Ondanks z’n 150 pk elektrisch vermogen consumeert de Volt zodoende slechts 1.2 l/100km benzine in de algemene verbruikscyclus. Met een uitstoot van 27 gram CO2 is deze Chevrolet dus heel bescheiden.

In februari staat de Volt uiteindelijk bij de dealer. Chevrolet levert de auto als LT en LTZ. Standaard is de Volt uitgerust met alle gebruikelijke airbags en ESP, evenals automatische airco, radio/cd met mp3 en usb, bluetooth, een lederen interieur, stoelverwarming, cruise control, elektrische ramen en spiegels, LED-verlichting en 17 inch lichtmetalen wielen.

Prijs

Voor een Volt met deze luxe betaal je 41.950 euro. De Volt LTZ doet daar DVD-navigatie en parkeersensoren met achteruitrijcamera bij. De prijslijst vermeldt 44.500 euro.

AutoVandaag, partner van TaxiPro.nl

Onderwerpen:

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Twee uitvoeringen Chevrolet Volt in februari verkrijgbaar”

K.Slagter|31.01.12|23:28

Ik ben bij de opel geweest was niewsgierig naar de ampera maar voor 50000 euro maar drie passagiers kunnnen vervoeren en ook de bagage ruimte viel me tegen dus lijkt hij nog niet rijp om als taxi te kunnen rijden