aardgas, tankstation, CNG Net, rotterdam, Argos Oil

Tweede aardgastankstation Rotterdam is geopend

In Rotterdam kan nu op twee locaties aardgas worden getankt. CNG Net realiseerde een tweede tankstation aan de Colosseumweg 470 onder de luifel van Argos. De openingstijden van dit station zijn: maandag t/m zaterdag van 6:00 tot 22:00 uur en zondag van 10:00 tot 20:00 uur.

De roep om een tweede tankstation op aardgas kwam vooral van de Rotterdamse Mobiliteit Centrale die vorig jaar 100 taxibussen op aardgas aanschafte. Met het tweede tankstation op aardgas hoeven chauffeurs nu minder kilometers te maken om te tanken.

Aardgas tankstation

Het eerste aardgastankstation in Rotterdam aan de Airportbaan 25 is al geruime tijd open en heeft steeds meer klanten mogen verwelkomen. In deze groeiende markt, groeit ook het aantal tankstations.

Buiten de openingstijden van het nieuwe tankstation kan aardgas worden getankt bij het aardgastankstation van CNG Net aan de Airportbaan 25.

Nijmegen

Ook in Nijmegen heeft CNG Net een tweede aardgastankstation gepend. Ditmaal een openbaar toegankelijk station aan de Industrieweg 107.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.