race experience, Bleekemolen, Zandvoort, Lamborghini, Porsche, Ferrari, Aston Martin

Win een Race Experience via prijsvraag AutoVandaag

PRIJSVRAAG – Altijd al een keer die ultieme race ervaring willen meemaken op het circuit in een Porsche, Lamborghini en Aston Martin? In samenwerking met Bleekemolens Race Planet heeft AutoVandaag een actie georganiseerd waarbij jij en twee vrienden kans maken op een Ultimate Race Experience.

Bleekemolens Race Planet organiseert verschillende Race Experiences op het circuit van Zandvoort. Bleekemolens Race Planet heeft hierbij in de loop der jaren een indrukwekkend wagenpark opgebouwd van circa 150 voertuigen.

Lamborghini Gallardo

Tijdens de Ultimate Race Experience mag je zelf achter het stuur kruipen van een Lamborghini Gallardo, plezier beleven in een Porsche 911 en ervaren hoe een Aston Martin V8 Vantage zich op het circuit gedraagt.

Om mee te doen met de winactie zul je het ‘Gouden stuur’ op de website AutoVandaag.nl moeten vinden. Het Gouden stuur is verstopt in een artikel op AutoVandaag.nl en het is jouw taak om het te pakken te krijgen en aan te klikken. De actie loopt tot 20 augustus.

Klik hier voor meer informatie en mee te doen met de actie. Kijk goed naar de tekst, om het zoekwoord te vinden.

Onderwerpen:

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.