taxiID, Jaap Koeman, TIP, Taxi Innovatie Prijs

Inschrijving voor Taxi Innovatie Prijs 2012 is geopend

De inschrijving voor de Taxi Innovatie Prijs 2012 (TIP) is geopend. Deze prijs wordt elk jaar tijdens de Taxi Expo uitgereikt aan een toeleverancier of ondernemer in de branche kleinschalig personenvervoer. Met de Taxi Innovatie Prijs wordt extra aandacht gevestigd op het belang van innovatie en kwaliteit in deze sector.

Standhouders op de Taxi Expo kunnen zich gratis inschrijven voor de TIP. Niet-deelnemers betalen per inzending € 250,- aan administratiekosten.

Taxi Innovatie Prijs

De Taxi Innovatie Prijs biedt een platform om product- en vervoersinnovaties te toetsen aan de markt en breed te promoten. Innovaties die in 2012 op de markt zijn gebracht, in ieder geval vóór 1 oktober 2012, kunnen meedingen naar de prijs.

Tot en met 31 oktober kunt u uw innovatie inzenden. Op 19 november worden de 3 genomineerden bekend gemaakt, waaruit de jury de uiteindelijke winnaar kiest. De bekendmaking van de winnaar en de uitreiking van de Taxi Innovatie Prijs vindt plaats op de eerste dag van Taxi Expo 2012, op vrijdag 30 november.

TaxiID

De TIP werd vorig jaar gewonnen door TaxiID Direct Dispatch.

Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.