Ivan Harderwijk, TomTom Taxi, app, taxi bestellen

Demonstratie taxi bestellen via TomTom Taxi Booking app

VIDEO – Het bestellen van een taxi via een smartphone-app wordt steeds populairder onder consumenten. Klanten die een rit bestellen via de TomTom Taxi Booking app ontvangen actuele informatie over de chauffeur, de snelste route en de verwachte aankomstijd. Na de rit kan de klant feedback geven en de chauffeur toevoegen aan zijn lijst met vertrouwde chauffeurs. De volgende keer dat hij bestelt, krijgt de passagier bij voorkeur een van deze chauffeurs.

TomTom Taxi zorgt ervoor dat klanten en taxichauffeurs elkaar weer gaan vertrouwen. Anoniem iemand oplichten is er immers niet meer bij. De chauffeur weet wie hij in de auto heeft. En de klant weet wie de chauffeur is.

Bekijk onderstaande video van TaxiProTV waarin Ivan Harderwijk van TomTom Taxi precies uitlegt hoe de app werkt.

Dekking

De dekking van TomTom Taxi wordt snel uitgebreid. Er is nu volledige dekking in Amsterdam en Rotterdam. Er is al beperkte dekking in de steden Almere, Delft, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Muiden, Muiderberg, Tilburg en Weesp.

Taxichauffeurs en -centrales die aangesloten zijn bij het TomTom Taxi-netwerk en beschikken over een Taxi Assistant, kunnen de ritten ontvangen. Iedere taxichauffeur (zzp of centrale) in Nederland die voldoet aan de kwaliteitseisen, zoals een auto in goede staat en het beschikken over de benodigde papieren en verzekeringen, kan zich registeren bij TomTom Taxi.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Demonstratie taxi bestellen via TomTom Taxi Booking app | TaxiPro
Ivan Harderwijk, TomTom Taxi, app, taxi bestellen

Demonstratie taxi bestellen via TomTom Taxi Booking app

VIDEO – Het bestellen van een taxi via een smartphone-app wordt steeds populairder onder consumenten. Klanten die een rit bestellen via de TomTom Taxi Booking app ontvangen actuele informatie over de chauffeur, de snelste route en de verwachte aankomstijd. Na de rit kan de klant feedback geven en de chauffeur toevoegen aan zijn lijst met vertrouwde chauffeurs. De volgende keer dat hij bestelt, krijgt de passagier bij voorkeur een van deze chauffeurs.

TomTom Taxi zorgt ervoor dat klanten en taxichauffeurs elkaar weer gaan vertrouwen. Anoniem iemand oplichten is er immers niet meer bij. De chauffeur weet wie hij in de auto heeft. En de klant weet wie de chauffeur is.

Bekijk onderstaande video van TaxiProTV waarin Ivan Harderwijk van TomTom Taxi precies uitlegt hoe de app werkt.

Dekking

De dekking van TomTom Taxi wordt snel uitgebreid. Er is nu volledige dekking in Amsterdam en Rotterdam. Er is al beperkte dekking in de steden Almere, Delft, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Muiden, Muiderberg, Tilburg en Weesp.

Taxichauffeurs en -centrales die aangesloten zijn bij het TomTom Taxi-netwerk en beschikken over een Taxi Assistant, kunnen de ritten ontvangen. Iedere taxichauffeur (zzp of centrale) in Nederland die voldoet aan de kwaliteitseisen, zoals een auto in goede staat en het beschikken over de benodigde papieren en verzekeringen, kan zich registeren bij TomTom Taxi.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.