Mercedes-Benz, Vito, Tourer, taxi, personenvervoer

Nieuwe Mercedes-Benz Vito Tourer nu leverbaar

De eerder dit jaar gepresenteerde nieuwe Vito staat nu in de showroom van de Mercedes Benz bestelwagendealers. Hij is ook verkrijgbaar als Tourer voor personenvervoer. Daarnaast zijn er drie keuzemogelijkheden voor de aandrijving om te zorgen voor optimale prestaties en een gunstig verbruik. Tevens is het comfortniveau weer verder verbeterd en biedt de nieuwe Vito nog meer ruimte dan zijn voorganger.

De Vito Tourer personenvervoeruitvoering is ook met onmiddellijke ingang leverbaar. De prijslijst van deze versie begint met € 23.880,- voor de Vito 109CDI Tourer BASE.

Aandrijving

Als eerste in zijn segment is de nieuwe Vito leverbaar met keus uit voor-, achter- of vierwielaandrijving. De keuze in motorvermogens begint bij de 109 CDI met 65kW/88pk en 230Nm koppel en bouwt in vier stappen op naar de 119 BlueTEC met 140 kW/190pk en 440Nm die nu al voldoet aan de strenge Euro 6 emissienorm.

Verder is er keuze uit een handgeschakelde 6-bak of de in zijn segment unieke 7G-TRONIC PLUS volautomatische transmissie. Door een breed pakket aan maatregelen is het verbruik met gemiddeld 20% gedaald. Dat betekent dat een verbruik van ruim 1 op 17 haalbaar is.

Onderhoud

Tegelijkertijd met de komst van de nieuwe Vito is SterOnderhoud geïntroduceerd. Op basis van het jaarkilometrage, de looptijd en het aantal onderhoudsbeurten dat daarbij hoort, bepaalt SterOnderhoud exact het onderhoudstarief. Door de beurten vooraf in te kopen, zijn ondernemers verzekerd van een vast en extra aantrekkelijk tarief, zelfs al vanaf 1 euro exclusief btw per dag. Daarbij bestaat de mogelijkheid die onderhoudskosten gespreid in overzichtelijke maandelijkse termijnen te voldoen.

Dankzij de scherpe prijsstelling, het 20% lagere brandstofverbruik, de gunstige exploitatiekosten en de grote onderhoudsintervallen van 40.000 km of twee jaar is de nieuwe Mercedes-Benz Vito een zeer interessante keuzemogelijkheid voor taxi-ondernemers.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Nieuwe Mercedes-Benz Vito Tourer nu leverbaar”

Rodney Barten|25.11.14|22:43

Prachtige auto met een mooie snoet:)