Taxi Expo 2016

Eerste aanmeldingen binnen voor Taxi Innovatie Prijs 2017

Verschillende bedrijven hebben al producten en diensten voorgedragen om mee te dingen naar de Taxi Innovatie Prijs 2017. Maar ook andere partijen kunnen hun taxi-innovatie nog aanmelden. Tijdens Taxi Expo 2017, op 12 oktober in Expo Houten, zal de winnaar van deze wedstrijd bekend worden gemaakt. 

De Taxi Innovatie Prijs is bedoeld als erkenning van innovatieve producten en diensten vanuit en voor de Nederlandse taxisector. Zo ging de onderscheiding in 2012 naar een consortium van vier partijen voor hun non-stop elektrische taxi’s met een accuwisselstation op Schiphol. Na enkele jaren niet te zijn uitgereikt, is de Taxi Innovatie Prijs dit jaar nieuw leven ingeblazen. Aanmeldingen kunnen nog ruim een maand worden gedaan.

Winnaar bekend op Taxi Expo

Voor de Taxi Innovatie Prijs 2017 ontvangen we graag voordrachten uit de markt. Voorwaarde is wel dat het een eigen innovatie van de laatste jaren betreft. Op basis van de inzendingen zal een aantal innovaties uit de taximarkt worden genomineerd door de lezers van TaxiPro. De winnaar  zal door de bezoekers van Taxi Expo 2017 worden gekozen. Dit evenement vindt plaats op 12 oktober 2017 in Expo Houten.

Via taxi-expo.nl/innovatieprijs kun je jouw product of dienst voor de Taxi Innovatie Prijs 2017 voordragen. Dat kan tot dinsdag 12 september 2017. In de weken daarna stemmen de lezers van TaxiPro op hun favorieten.

Uiteraard kun je jezelf ook al aanmelden voor deelname aan Taxi Expo 2017.

Lees ook: Eerste workshops Taxi Expo 2017 bekend

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is de vaste redacteur van TaxiPro en het tijdschrift Nederlands Vervoer. Hij schrijft ook voor diverse andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.