Opel Vivaro

Opel maakt prijzen Vivaro Combi Innovation en Vivaro Tourer bekend

Opel heeft twee nieuwe modellen van de Opel Vivaro op de markt gebracht die bij uitstek geschikt zijn voor taxivervoer. De Vivaro Combi Innovation is als comfortabele minibus leverbaar vanaf  € 25.429. De luxe shuttle Vivaro Tourer is vanaf € 28.429 beschikbaar. Deze prijzen zijn exclusief BTW en BPM.Opel pakte onlangs tijdens Taxi Expo in Houten al uit met de Nederlandse lancering van de Vivaro Tourer. Deze veelzijdige en comfortabele luxe shuttlebus is op de tweede zitrij voorzien van 360 graden draaibare stoelen. Omdat deze op de rails gemonteerd zijn, zijn ze tevens in de lengterichting verplaatsbaar. In combinatie met de twee USB-poorten en een 220 volt stopcontact is de ruimte achterin de shuttle bij uitstek geschikt om onderweg in te vergaderen.


Alternatieve routes

De donker getinte ruiten verzekeren de inzittenden achterin van privacy. Klimaatregeling voorin en airconditioning achterin zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Het voertuig is standaard voorzien van het navigatiesysteem Navi 80 IntelliLink met actuele verkeersinformatie dat bij files alternatieve routes aanreikt.

Vervoerd worden in de Vivaro Tourer is met al deze zaken een prettige en comfortabele ervaring en aan de bestuurder is natuurlijk ook gedacht. De bestuurdersstoel is in hoogte verstelbaar en voorzien van een instelbare lenden- en armsteun. Ook lederen bekleding, parkeersensoren en 17” lichtmetalen velgen behoren tot de standaarduitrusting en de verlichting en ruitenwissers worden indien nodig vanzelf in- en uitgeschakeld. Verder is de Vivaro Tourer voorzien van statische bochtverlichting, mistlampen aan de voorzijde en LED-dagrijverlichting.


Geheel uitneembaar

De nieuwe Combi Innovation is een riante en comfortabele minibus, ontworpen voor zowel commercieel als particulier gebruik. Ook in deze versie is de bestuurdersstoel uitgebreid verstelbaar en voorzien van een lenden- en armsteun. Voorin is plek voor nog twee passagiers en onder de bank is volop ruimte om spullen veilig op te bergen. De twee achterste zitrijen met elk drie zitplaatsen zijn in hun geheel uitneembaar. De derde zitrij is neerklapbaar voor extra bagageruimte.

Opel Vivaro

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is de vaste redacteur van TaxiPro en hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.