Taxi Expo 2019

Taxi Innovatie Prijs 2019 geopend voor aanmeldingen

Foto: ProMedia

Innovatieve producten en diensten voor de taxisector kunnen vanaf nu meedingen naar de Taxi Innovatie Prijs 2019. De lezers van TaxiPro kunnen eind september op hun favorieten stemmen. Vervolgens wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het netwerkdiner na afloop van Taxi Expo 2019.

De Taxi Innovatie Prijs wordt in 2019 voor het derde jaar op rij uitgereikt. In 2017 ging de erkenning naar de elektrische taxibus van Tribus en vorig jaar won Taxi NOF met het initiatief om reanimatie-apparatuur in zijn wmo-voertuigen aan te brengen. Nu is de inschrijving voor dit jaar geopend en kunnen vernieuwende producten en de diensten worden aangemeld als kandidaat.

Spelregels

Het product of de dienst moet uiteraard nieuw zijn en dus niet al te lang geleden op de markt zijn gebracht. Verder moet het gaan om iets dat beschikbaar is, en niet om zaken die nog in de idee- of testfase verkeren. En iedereen mag voordrachten doen, maar producten en diensten die eerder waren genomineerd voor de prijs zijn dit jaar van deelname uitgesloten. De bedrijven achter deze innovaties zijn uiteraard wel van harte welkom om een andere ontwikkeling aan te melden.Tot en met 8 september kunnen innovaties worden voorgedragen. In de laatste twee weken van die maand kan er worden gestemd door de lezers van TaxiPro.

Persoonlijke awards

Naast de Taxi Innovatie Prijs worden er dit jaar ook diverse persoonlijke prijzen uitgereikt. Dat gebeurt in drie categorieën: beste taxichauffeur straattaxi, beste taxichauffeur contractvervoer en taxiondernemer van het jaar. Voor deze awards zal op een later moment om voordrachten uit de branche worden gevraagd, waarna diezelfde branche mag stemmen op de genomineerden.

Alle prijzen worden uitgereikt tijdens het netwerkdiner, dat aansluitend op Taxi Expo 2019 plaatsvindt. Deelname aan deze vakbeurs, workshops en Proefrit Experience is gratis voor iedereen die werkt in de taxibranche of bij overheden. Voor deelname aan het netwerkdiner wordt wel een vergoeding gevraagd. Na aanmelding voor Taxi Expo kan bij het invullen van de persoonlijke gegevens ook de optie ‘netwerkdiner’ worden aangevinkt.

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.